Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με προειδοποιήσεις και «ψηλά το κεφάλι» έφυγε ο Σκουρλέτης

«Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και πιστοί με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις για να λένε οι επόμενες γενιές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν λιποτάκτησε, έδωσε μάχες και έσωσε ότι μπορούσε να σώσει παρά τις αναγκαίες υποχωρήσεις» τόνισε απερχόμενος από το υπουργείο Ενέργειας ο Πάνος Σκουρλέτης.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως θα επιμείνει στις θέσεις του όσον αφόρα στις αποκρατικοποιήσεις αναφέροντας ως παράδειγμα τη ΔΕΗ.

«Πρέπει να επιμείνουμε στην άρνηση πώλησης του 17% της ΔΕΗ. Το σχέδιο αυτό είναι παρωχημένο και από όποια θέση κι αν είμαι θα υπερασπιστώ τη θέση μου αυτή είτε στο υπουργικό συμβούλιο είτε στη Βουλή γιατί είμαι πεπεισμένος ότι είναι σχέδιο που έχει στόχευση τη δημιουργία πολιτικού προβλήματος στην κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφού όπως υποστήριξε, «τους τελευταίους 13 μήνες κέρδισε μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές μάχες που είχε βάλει η κυβέρνηση ως στοίχημα, τη μάχη για τα δημόσια ηλεκτρικά δίκτυα και τον ΑΔΜΗΕ» κατήγγειλε πως το σχέδιο του υπουργείου «πολεμήθηκε μέσα και έξω για διαφορετικούς λόγους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ