Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απανωτά «χτυπήματα»: Δημοσκοπήσεις και χημικά εκνευρίζουν τον Τσίπρα

Τόσο τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μένει σταθερά πίσω από τη Νέα Δημοκρατία, τόσο και τα χημικά του Τόσκα δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου, με αποδέκτες τους συνταξιούχους, φέρνουν «πονοκέφαλο» στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρέπει να το διαχειριστεί άμεσα αν δεν θέλει να ξεχειλίσει το ποτήρι, σύμφωνα με το paraskhnio.gr.

Το πρώτο βήμα το έκανε ο Τσίπρας καταδικάζοντας τη στάση της αστυνομίας και επικοινωνώντας με τον Νίκο Τόσκα, ο οποίος ανέλαβε όλη την ευθύνη για την ρίψη χημικών,

Σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα, τηλεοπτικές άδειες, κοινωνικό αναβρασμό με την συνεχόμενη και βαριά φορολόγηση ο πρωθυπουργός βλέπει φως στο τούνελ μόνο στο Συνέδριο του κόμματος. Ωστόσο όπως φαίνεται οι σκέψεις για αλλαγές προσώπων θα παραταθούν τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (13-16 Οκτωβρίου).

Στη συνέχεια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, οι εκπρόσωποι των οποίων επιστρέφουν στις 18 Οκτωβρίου, και στη συνέχεια αναμένεται η αξιολόγηση των στελεχών της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ