Σε επτά μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με την κατηγορία του χρηματισμού.

Τον Οκτώβριο του 2011, ο τότε ανάδοχος για την εκμετάλλευση του χιονοδρομικού κέντρου- Καιμακτσαλάν κατήγγειλε ότι ο κ. Θεοδωρίδης με την ιδιότητα του προέδρου της αναπτυξιακής Πέλλας Α.Ε. ΟΤΑ απαίτησε και πήρε 15.000 ευρώ για να βοηθήσει τον επιχειρηματία στην απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου όσο καιρό θα διαρκούσε η μίσθωση.

Για την υπόθεση είχε κατατεθεί μήνυση το 2013 από την τότε κοινοπραξία διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας-Καιμακτσαλάν σε βάρος του Θ. Θεοδωρίδη και αφορούσε σε χρηματισμό.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο κ. Θεοδωρίδης αρνήθηκε τις κατηγορίες. Είπε ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του επιχειρηματία, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση. Σε πρώτο βαθμό ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top