Μια όχι και τόσο συνήθη πρακτική ακολούθησε ο Φρ. Ολάντ κατά τις τακτές του τηλεφωνικές επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα την περίοδο της πρώτης διαπραγμάτευσης.

Σε μια απ' αυτές και ενώ στο γραφείο του βρισκόταν ο Φαμπρίς Λομ ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου του " Ενας πρόεδρος δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο» έβαλε τον έλληνα πρωθυπουργό σε ανοικτή ακρόαση!

Το περιστατικό αποκαλύπτει στην Καθημερινή και τον Αλέξη Παπαχελά ο ίδιος ο κ. Φαμπρίς Λόμ.

« Μια μέρα το Σάββατο 7 Μαρτίου του 2015 είχαμε ραντεβού στο γραφείο του.Κάποια στιγμή μπήκε μια μεταφράστρια και η γραμματέας έκανε σήμα στον πρόεδρο να σηκώσει το τηλέφωνο. Εβαλε ανοικτή ακρόαση. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Αλεξης Τσίπρας. Ακούσαμε όλη τη συνομιλία» λέει ο Φ. Λομ.

Και εξηγεί πως η συνομιλία αφορούσε το Eurogroup που ήταν προγραμματισμένο το επόμενο 48ωρο.

Εξάλλου ο έτερος δημοσιογράφος- συγγραφέας του βιβλίου του Ολάντ Ζεράρ Νταβέ σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα επιμένει στην ακρίβεια του διαλόγου που περιγράφουν όπου ο Πούτιν ενημέρωσε τον Ολάντ ότι ο Τσίπρας ζήτησε να μάθει αν μπορεί να τυπώσει στην Ρωσία νέο ελληνικό νόμισμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top