Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 7/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 7/10/2016

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε κάποιο μήνυμα που πρόκειται να λάβεις σύντομα, το οποίο θα σε οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές. Η στάση και οι θεωρίες σου θα αποδειχθούν πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας και θα προσγειωθείς απότομα. Ευτυχώς αυτή η αναταραχή δεν θα διαρκέσει πολύ και σύντομα όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους και μέσα από τη συζήτηση προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Αιγόκερω σού χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησέ το για να βρεις την αδελφή ψυχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θέματα από το παρελθόν που σε αγχώνουν ακόμη, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και απόφυγε συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα προσφέρουν στο ζώδιό σου συγκινήσεις, μέσα από την επανεμφάνιση προσώπων του παρελθόντος. Τα πρόσωπα αυτά θα σου προτείνουν συνεργασίες τις οποίες θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά, ώστε να αποφύγεις πιθανό κίνδυνο. Ίσως χρειαστείς τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε ό,τι θέλεις να το πεις τώρα στον σύντροφό σου, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, επαγγελματικά, και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτοχρόνως. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα. Κάποια αναπάντεχα έξοδα του παρελθόντος έχουν δυσκολέψει την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι σχεδόν σίγουρο, αγαπητέ Δίδυμε, ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσεις στη ζωή σου με τον τρόπο που προσπαθείς, ειδικά τώρα που ο χρόνος έχει φέρει στην επιφάνεια τις πραγματικές προθέσεις των ατόμων γύρω σου. Ξεκαθάρισε τα πράγματα και βάλε τάξη σε όσα σε ανησυχούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν των αισθηματικών σου. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Είναι προτιμότερο να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου – το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, επαγγελματικά, θα αρχίσεις από νωρίς συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Προβλήματα που είχες μέχρι τώρα, θα καταφέρεις να τα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα έχεις γίνει αντικείμενο αρκετών συζητήσεων, αγαπητέ Καρκίνε, που δεν σε έχουν απασχολήσει καθόλου. Μην εθελοτυφλείς – βάλε όρια, γιατί αργότερα η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχό σου με ολέθρια φυσικά αποτελέσματα. Μην αφήνεις τον καθένα να εκφράζει ελεύθερα τις κακές του προθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πιθανό τα αισθηματικά σου να πάρουν μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις στη σχέση σου, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα πρέπει να αρχίσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις φως στο τούνελ.

ΛΕΩΝ

Η κατάσταση αρχίζει να βελτιώνεται με αργά αλλά σταθερά βήματα για το ζώδιό σου. Είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν εμπόδια ακόμα, τα οποία όμως θα ξεπεραστούν με σχετική ευκολία και τη θέση τους θα πάρει μία νέα καθημερινότητα, απαλλαγμένη εμφανώς από ευθύνες και σοβαρά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Αφιέρωσέ του περισσότερο χρόνο, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Καινούργια σχέδια ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που μπορεί να μην τα γνωρίζεις πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που απαιτούν άμεσα σοβαρή επίλυση. Οι καταστάσεις αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς και θα χρειαστείς αυστηρό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη, ειδικά τώρα που όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου, ούτως ώστε να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Απόφυγε, αγαπητέ Ζυγέ, να εμπλακείς σε παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε άλλους, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αγαπημένα σου πρόσωπα. Άφησέ τους να τα βρουν μόνοι τους μέσα στον χρόνο και μην προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση. Μην μεταφέρεις γεγονότα και συζητήσεις και κράτα τις απόψεις σου για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς καταλλήλως και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, καθώς επίσης τα σχέδια και οι αλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις άσκοπα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μεγάλη ευκαιρία έρχεται για το ζώδιό σου και πρόκειται να αλλάξει καθοριστικά τη ζωή σου. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, τώρα ήρθε η ώρα να αδράξεις την κατάλληλη πρόταση που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση που επιθυμείς. Απομάκρυνε τον φόβο που σου προκάλεσε το παρελθόν και ατένισε το αύριο που σου χαμογελάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να κάνεις πολύ προσεκτικό χειρισμό. Θα έχεις μια τάση για έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η αδικία που εισέπραξες από τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε έχει καταβάλει ψυχολογικά. Μην βιαστείς όμως να προχωρήσεις. Δείξε αυτοσυγκράτηση και προετοιμάσου με τις κατάλληλες κινήσεις. Δεν αργεί το διάστημα που οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα για το ζώδιό σου, φέρνοντας ευκαιρίες για το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να τα κάνεις αντιληπτά και στον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να οργανωθείς λίγο περισσότερο, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που οφείλεις να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σε κουράζει απίστευτα, αγαπητέ Αιγόκερε, και δυσκολεύεσαι να ορθοποδήσεις. Οι υποχρεώσεις διαρκώς αυξάνονται και αδυνατείς να ανταποκριθείς. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου. Το άγχος δεν ωφελεί στην διευθέτηση των υποθέσεων. Ο καλός προγραμματισμός και η ψυχραιμία θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν από παλιά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να πάρεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις συναλλαγές και τις οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην φοβηθείς να προσπαθήσεις για όσα σε ταλαιπωρούν. Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να δράσεις και να καταφέρεις πολλά. Μην διστάσεις να προσπαθήσεις. Ακολούθησε τη συμβουλή ενός ατόμου με μεγάλο κύρος και δεν θα χάσεις. Εχθρικές κινήσεις θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Έρχονται καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούσαν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΙΧΘΥΣ

Μεγάλες βελτιώσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα και η ψυχολογία σου θα αλλάξει. Μην βιαστείς να δείξεις τις προθέσεις σου ακόμη για κάτι που σε έχει ενοχλήσει. Η κατάσταση θα ισορροπήσει χωρίς τη δική σου παρέμβαση. Μείνε σταθερά στις θέσεις σου και όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πειρασμοί είναι πολλοί. Τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες καθώς και στάσιμα θέματα που σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου προβλέπεται σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με στόχο την αύξηση των εισοδημάτων σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ