Όπως σου έχω ξαναπεί, διακοπές και καλοκαίρι... φινίτο! Ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας για να γίνεις και πάλι θαμώνας του γυμναστηρίου και να αρχίσεις ξανά από την αρχή μια ισορροπημένη δίαιτα. Καταλαβαίνω ότι όταν ακούς όλα τα παραπάνω το μόνο που θέλεις είναι να το βάλεις στα πόδια, για αυτό κι εγώ προσπαθώ να σε φέρω πιο κοντά στο στόχο σου με τον πιο “ανώδυνο” τρόπο!

Αφού λοιπόν φθινοπώριασε και έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε μια σειρά, είπα να ξεκινήσουμε τη σεζόν με μια δίαιτα για να κάψουμε το λίπος... ε και να χάσουμε μερικά κιλάκια. Για την ακρίβεια 4-5 στον αριθμό! Είναι σαν να λέμε “Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια”! Κοιτάζοντας λοιπόν το διατροφικό μενού καταλαβαίνουμε σε πρώτη φάση ότι οι φθινοπωρινές τροφές, που μας έλειψαν τόσο πολύ, είναι και πάλι εδώ για να βοηθήσουν το στόχο μας. Σε δεύτερη φάση, αντιλαμβανόμαστε ότι με το παρακάτω πρόγραμμα, η απώλεια των κιλών ίσως να μην είναι μια τόσο δύσκολη διαδικασία, όσο θέλαμε να πιστεύουμε. Πάμε να δούμε για να καταλάβεις κι εσύ τι εννοώ!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
ΕΧΤΡΑ TIP!
Μετά το μεσημεριανό και το απογευματινό, σημαντικό θα ήταν να πίνεις πράσινο τσάι ή ρόφημα κρόκου κοζάνης για να ενισχύσεις την προσπάθειά σου. Αυτά τα δύο ροφήματα περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά και καίνε το κοιλιακό λίπος.

tlife.gr

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top