Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πόλεμος Γεροβασίλη – ΝΔ: Αμοιβαία κατανόηση και… καρφιά

Για προσπάθεια υπονόμευσης της διαπραγμάτευσης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η Όλγα Γεροβασίλη, σχολίασε τις θέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη και επισήμανε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει κάτι καινούριο να πει, παρά μόνο να υπονομεύει τις προσπάθειες, ενώ μίλησε και για έξοδο από την κρίση με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γεροβασίλη: «Ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι θα περάσει πραγματικά πολύς καιρός μέχρι να βρει η Νέα Δημοκρατία κάτι καινούριο να πει. Το μόνο ουσιώδες που προκύπτει από την χθεσινή συνέντευξη είναι ότι κάθε φορά που η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να την υπονομεύσει. Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούριο.

Όσο η χώρα πλησιάζει στην έξοδο από την κρίση, η αγωνία του κ. Μητσοτάκη, πολλαπλασιάζεται. Σε αυτό έχει την απόλυτη κατανόηση μας».

Η απάντηση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην Κυβερνητική Εκπρόσωπο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η κυρία Γεροβασίλη έχει την κατανόησή μας για το δύσκολο και άχαρο ρόλο να είναι Κυβερνητική Εκπρόσωπος στην Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Της χρειάστηκαν 14 ώρες για να βρει κάτι να ψελλίσει…».

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ