Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θεοδωράκης: Το μικρό Ποτάμι θυσιάζεται στη δημιουργία κάτι νέου

Στο ΠΑΣΟΚ απέδωσε την ευθύνη για το ναυάγιο του διαλόγου ο Σταύρος Θεοδωράκης και κάλεσε τη Φώφη Γεννηματά σε μία κοινή συνέντευξη Τύπου στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στη συνέντευξη αυτή «θα παρουσιάσει ο καθένας τις θέσεις του για το νέο εγχείρημα, το οποίο θα πρέπει να είναι ένα νέο μεταρρυθμιστικό εκσυγχρονιστικό κέντρο και όχι φορέας της κεντροαριστεράς».

«Από εκείνη τη μέρα και μετά θα μπούμε σε μια προεκλογική διαδικασία που θα καταλήξει στην εκλογή του νέου αρχηγού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

«Το μικρό Ποτάμι θυσιάζεται στην δημιουργία κάτι νέου αλλά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παλιό», σημείωσε.

Ο κ. Θεοδωράκης απέκλεισε συμπόρευση του προεκλογικά με τη ΝΔ, λέγοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παραμένει ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα, παρά τις προσπάθειες του κυρίου Μητσοτάκη». «Μετεκλογικά», συμπλήρωσε, «είναι άλλο ζήτημα, γιατί η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε επίσης ότι ένα από τα ζητήματα διαφωνίας του με την κυρία Γεννηματά «είναι ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην πρότασή της για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης περιλαμβάνει και τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 Η Νεφέλη ζητά από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο σε δείπνο. Η Ηλέκτρα...