Ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Νικήτας Κακλαμάνης επανέλαβε την σκέψη του προεδρείου για θέσπιση ποινολογίου με αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα.

Συστηματική είναι πλέον η απαξίωση της Βουλής από την πλειοψηφία των υπουργών που έχουν γράψει στα παλιά τους παπούτσια τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης αποφεύγουν να προσέλθουν στην Ολομέλεια με αποτέλεσμα το 70% των ερωτήσεων να μένουν αναπάντητες.

Το θέμα απασχόλησε και σήμερα τη Βουλή, καθώς οι περισσότερες ερωτήσεις διαγράφηκαν από το πινάκιο με τους υπουργούς να μετονομάζουν την κοπάνα σε «φόρτο εργασίας».

Για τον λόγο αυτό ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Νικήτας Κακλαμάνης επανέλαβε την σκέψη του προεδρείου για θέσπιση ποινολογίου με αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

Τους απόντες υπουργούς επιχείρησε να δικαιολογήσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Αναφερόμενος στον πολιτικό του προϊστάμενο Ευκλείδη Τσακαλώτο αντέτεινε ότι εργάζεται περισσότερο από 14 ώρες την ημέρα «από τις 5 το πρωί» καθώς εκτός από τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές με τους θεσμούς ταξιδεύει πολύ συχνά.

«Ακόμα και έτσι να είναι δεν δικαιολογείται να μην έρχεται στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή μου για το σύμβουλο του Κιμ Γκλεν» έριξε το «καρφί» του ο Νικήτας Κακλαμάνης υπενθυμίζοντας ότι έχει επανακαταθέσει την ίδια ερώτηση 7 φορές.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top