Με μία ηχηρή παρουσία που συνοδεύτηκε με μια θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε «παρών» εν όψει ενός πιθανού ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, όπως διαβάζουμε στην kathimerini.gr.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, βρέθηκε σήμερα στις πρώτες σειρές στην εκδήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη για τα δύο χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο, όπου έγινε παρουσίαση του «Απολογισμού 2014-2016», για τις παρεμβάσεις του στα δύο αυτά χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας.


O κ. Κουβέλης άκουσε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας για να ξανφτιάξουν την χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν επίσης η κ. Γιαννακάκη, η κ. Ρεπούση, η κ. Ξενογιαννακοπούλου και ο κ. Τζουμάκας. Τόσο ο πρώην υπουργός όσο και άπασες οι κυρίες ανήκουν στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top