Η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε μεταξύ άλλων πως «είναι ευθεία παραβίαση του Συντάγματος όταν οι άδειες για τα κανάλια, αντί να δίνονται από το ΕΣΡ, δίνονται από τον κ. Παππά» ενώ συνέχισε πως η Ν.Δ. θα δώσει, με συγκεκριμένο τίμημα, όσες άδειες χωράει το φάσμα.

«Πρώτον και κατά την άποψή μας και κατά την άποψη οποιουδήποτε διαθέτει δυνατότητες ανάγνωσης, αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικός», ανέφερε μιλώντας στον «Real 97,8″.

«Δεύτερον, αποφασίζει ότι μειώνει τον αριθμό των αδειών σε τέσσερις. Και γιατί τέσσερις, αφού είναι βέβαιο ότι όλοι οι ισχυρισμοί ότι δεν χωράνε είναι αηδίες;

Το «τέσσερις» σημαίνει ότι σήμερα βρίσκονται κανάλια, τα οποία λειτουργούν, έχουν εργαζόμενους, τα οποία κανάλια θα κλείσουν, οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και θα απολυθούν χωρίς αποζημίωση από μία κυβέρνηση της Αριστεράς.»

Αναφερομένη στο τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία, η πρώην υπουργός είπε: Πρώτον, θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά. Δεύτερον, θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η απόφαση θα έρθει και θα επιβεβαιώσει, κατά την άποψή μας το παράνομο της όλης κατάστασης που υπάρχει σήμερα.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top