Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο γιος του πρώην υπουργού κάνει… «Κακή Αρχή» (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Ο γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κιλτίδη, Βασίλης έκανε «Κακή Αρχή» η οποία του βγήκε σε… καλό! Ο νεαρός παραγωγός και σεναριογράφος αναμένει να δει στην μεγάλη οθόνη το πρώτο του κινηματογραφικό εγχείρημα, μια ταινία μεγάλου μήκους στην οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί και λιγότερο γνωστοί στο ευρύ κοινό ηθοποιοί. Η ταινία είναι ανεξάρτητη παραγωγή, έχει διεύθυνση… περιφέρειας και όχι Αθηνών και είναι μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και… επιχορηγήσεων. Πρόκειται για μια ταινία δράσης με έντονα πολεμικά στοιχεία που καθηλώνει τους θεατές όπως διαβάζουμε στο karfitsa.gr.

Η πλοκή

Η ιστορία εξελίσσεται στην εκλογική περιφέρεια του πατέρα Κιλτίδη, το Κιλκίς. Ένας νεαρός και επιφανειακά συμπαθητικός αγρότης, κινδυνεύει με δήμευση περιουσίας, εξ” αιτίας χρεών του νεκρού πατέρα του και κατά συνέπεια αντιδρά με ακραίο τρόπο όταν έρχεται η ώρα να χάσει την κύρια κατοικία.

Η αστυνομία αναγκάζεται να τον καταδιώξει. Ο ήρωας δεν παραδίδεται και η κατάσταση κλιμακώνεται ανάμεσα σε αυτόν και τους διώκτες του. Η δράση εντείνεται όταν κάποιοι φίλοι του από την τοπική κοινωνία αποφασίζουν να τον στηρίξουν, οπότε και η ιστορία μας μπαίνει σε μια πιο κοινωνική διάσταση. Μια ομάδα κακοποιών που έχει προηγούμενα με τον ήρωα και την παρέα του βρίσκει την ευκαιρία μέσα στην γενικευμένη σύρραξη κι επιχειρεί να κλείσει τους λογαριασμούς της με τον πρωταγωνιστή. Το τρίγωνο των καλών, των κακών και της αστυνομίας, έχει πλέον στηθεί όταν φτάνουμε στο αποκορύφωμα της δράσης, σε μια ορεινή τοποθεσία λατομικού χώρου, στην οποία οι ήρωες έχουν φτάσει έπειτα από πειρατεία ελικοπτέρου στην παρόχθια περιοχή μιας βουρκώδους λίμνης. Κατά την διάρκεια της περιπέτειας, η επί χρόνια «χαμένη» αδερφή του πρωταγωνιστή και ο πρώην ψυχίατρός του προσπαθούν να τον επαναφέρουν στην τάξη, μέσα από μια σειρά διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τους συντελεστές: «ο σκοπός της ταινίας είναι να απεικονίσει μέσα από μια “εύπεπτη” περιπέτεια δράσης, κοινωνικά και ανθρώπινα ζητήματα, όπως η φιλία, η αγάπη, η ρήξη της κοινωνικής συνοχής, αλλά και ο κλονισμός των ενδοοικογενειακών δεσμών».

«Προσπάθεια υπεράνθρωπη»

Μιλώντας στην KARFITSA o παραγωγός και σεναριογράφος της «Κακής Αρχής» (Bad Start) Βασίλης Κιλτίδης αναφέρει: «Τρία χρόνια πριν, ολοκλήρωσα την ιστορία που περιτυλίγει τον Βασίλη Κεσσάριο. Τότε, πίστευα ότι έγραφα ακρότητες. Σήμερα, φοβάμαι μήπως η πραγματικότητα με ξεπεράσει. Η ιστορία βασίζεται σε μια μυθοπλαστική κατάσταση, που ελπίζω να μην δω στην πραγματικότητα». Ο κ. Κιλτίδης συμπληρώνει: «Η προσπάθεια ήταν υπεράνθρωπη και το εγχείρημα ατελείωτο. Άκουσα τα πάντα. Ότι η ταινία θα μείνει στα χαρτιά και στον σχεδιασμό. Ότι δεν θα ολοκληρώσει καν τα γυρίσματα. Ότι θα μείνει στη μέση. Ότι ποτέ δεν θα προβληθεί. Εδώ είμαστε λοιπόν, με την ταινία ολοκληρωμένη και έτοιμη να προβληθεί. Η “Κακή Αρχή” είναι μια ελληνική ανεξάρτητη και μη χορηγούμενη παραγωγή. Προτρέπω τον κόσμο να υποστηρίξει την τρελή ιδέα που είχαμε, να χτίσουμε έστω κάτι μικρό, αλλά τόσο σημαντικό, μέσα στα ερείπια» καταλήγει.

Το cast

Το στοίχημα για τον πρωτοεμφανιζόμενο Αντώνη Ζαφειρόπουλο που είναι ο πρωταγωνιστής και ο οποίος έρχεται με τις καλύτερες περγαμηνές με σπουδές στη Νέα Υόρκη γύρω από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι μεγάλο. Μαζί του στην ταινία βλέπουμε τους: Γεωργία Πιερρουτσάκου (Θέατρο Σορβόνης & Εθνικό Θέατρο), Γιάννη Ποιμενίδη (Εκδρομή – ΑΝΤ1, Δίδυμα Φεγγάρια – ΑΝΤ1, Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο – Lacta online), Σλάβι Σλάβοφ (The Expendables 3, Black Dalia, Universal Soldiers ), Νάταλι Γρηγοριάδου (Μπρούσκο ΑΝΤ1, αμερικανικές παραγωγές μεγάλου μήκους: Circle of Fury 2010, Reverie 2010, Know How 2015), Σπύρο Σαραφιανό (Κλεμμένα Όνειρα, MEGA & Δικηγόροι της Αθήνας), Δημήτρη Κυρατσούδη (Εκδρομή ΑΝΤ1, Μια Τρελή Οικογένεια Star Channel) και Λευτέρη «Lef» Σιδηρόπουλο (Mr Universe, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Body Building).

Παραγωγός και σεναριογράφος είναι ο Βασίλης Κιλτίδης και η Fig Leaf Media Production SA με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους STER «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις 15 Σεπτεμβρίου.

Πάρτε μια γεύση από τα… γυρίσματα της ταινίας:
Still_03Still_07Still_08Still_11
Still_24Still_25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...