Σκληρή κριτική στην εμφάνιση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, χαρακτηρίζοντας τον λόγο του αρχηγού της ΝΔ ως «διχαστικό» και σημείωσε πως ήταν γεμάτος υποσχέσεις.

«Ένα καινούργιο Ζάππειο παρουσίασε. Οι υποσχέσεις του δεν στηρίζονται πουθενά, δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση, κανένας αναλογισμός από πού θα κοπούν λεφτά και πού θα πάνε» είπε ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», και συνέχισε λέγοντας πως «το να κόψει δημόσιες δαπάνες είναι ακραίο και οποτεδήποτε εφαρμοστεί θα προκαλέσει κατάρρευση της κοινωνίας».

Κατηγόρησε ταυτόχρονα τη ΝΔ για «μια λαχτάρα που είναι σχεδόν λύσσα να επανέλθει στα πράγματα ένα σύστημα εξουσίας που νέμονταν το κράτος πολλές δεκαετίες».

Ερωτηθείς για τη σύλληψη δύο δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη που παρακολουθούσαν τον υπουργό Επικρατείας τόνισε πως το γεγονός προκαλεί γέλιο. «Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό. Γέλιο και θλίψη νιώθω για τις μεθόδους και το επίπεδο της δημοσιογραφίας», είπε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top