Την απόφαση του πρωθυπουργού να δημιουργήσει γραφείο στη Θεσσαλονίκη σχολίασαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε: «Πιστεύω ότι δεν έχει κανέναν λόγο ο πρωθυπουργός να ανακοινώνει τη δημιουργία μόνιμου πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πραγματοποιεί συχνά επαφές με τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να συζητούν όλοι μαζί τα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής».

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, σχολίασε: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πυροτέχνημα επικοινωνιακού χαρακτήρα, ενόψει της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αντί αυτού θα προτιμούσα να φανεί συνεπής και να εφαρμόσει τις εξαγγελίες που έκανε στις 13/9/2014, στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, δηλαδή στο περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ), Κυριάκος Λουφάκης, επισήμανε ότι «είναι κάτι θετικό, αρκεί να είναι μία ουσιαστική κίνηση»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top