Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 5/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 5/9/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο και σε κούρασε αρκετά. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σταδιακά υποχωρούν και ο δρόμος ανοίγει για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Δείξε συνέπεια στις υποθέσεις σου και δρομολόγησε την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ζητάει τη βοήθειά σου. Μην ξεχνάς πόσο σε έχει στηρίξει στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσεις τα ευγενικά του συναισθήματα. Ευτυχώς το πρόβλημα αποκαθίσταται το συντομότερο. Κάνε λίγο υπομονή και όλα τακτοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρο σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της δουλειάς μην είσαι απαισιόδοξος/η, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Κάποιες εντάσεις προκύπτουν μέσα στην οικογένεια. Η ψυχραιμία είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εξ αρχής. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Θα χρειαστεί υπεύθυνη γνώμη το συντομότερο. Μην αφήσεις καθόλου χρόνο να περάσει, δράσε και αποφάσισε το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για την σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις ώστε να είσαι καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί από το άγχος που θα έχεις την ένταση και την ενέργεια μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά από πριν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα πολλές αλλαγές προκύπτουν και σε οδηγούν σε αναστάτωση. Τα πράγματα αργούν να ξεκαθαρίσουν και θα χρειαστείς καλό προγραμματισμό για να μην πελαγώσεις με τις νέες ευθύνες που θα αναλάβεις. Βάλε τάξη στην καθημερινότητά σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η οικογενειακή σου ισορροπία αποκαθίσταται σύντομα μετά από μεγάλο διάστημα εντάσεων και διαφορών που έφεραν ρήξεις απογοητεύσεις και μεγάλες εντάσεις. Όσα σε στεναχώρησαν ξεπερνιούνται και η στάση σου δικαιώνεται. Δεν χρειάζεται να ρίξεις ευθύνες για όσα συνέβησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τον τελευταίο καιρό δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά με τον εαυτό σου και σε ταλαιπωρούν σκέψεις για λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Μην βασανίζεσαι με υποθέσεις πριν οι καταστάσεις δώσουν τα πρώτα αποτελέσματα. Εκεί όλα θα φανούν και θα βεβαιωθείς για την ορθότητα των αποφάσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Νέες καταστάσεις φέρνουν συγκινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε πλήρη μεταμόρφωση ψυχολογικά και συναισθηματικά. Απέφυγε τις υπερβολές και μην βιάζεσαι να οδηγηθείς πουθενά πριν βεβαιωθείς πως είναι η κατεύθυνση που σε ολοκληρώνει. Η παρόρμηση δεν είναι καλός σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τα άτομα που σε περιστοιχίζουν δεν είναι δυστυχώς τα κατάλληλα για να σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου και αυτό είναι πολύ αρνητικό. Το θετικό είναι πως το γνωρίζεις πλέον και σύντομα θα μπορέσεις να τα παρακάμψεις και να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Μην παραπονιέσαι για την ανεπάρκειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Συχνά αποφεύγεις την πραγματικότητα με ονειροπόληση και νοσταλγία για το παρελθόν. Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την αλήθεια ,μην χάνεις λοιπόν το χρόνο σου με σκέψεις που δεν βοηθούν σε τίποτα. Η καλή επαφή με την αλήθεια οδηγεί πιο γρήγορα σε θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά θέματα στην σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλησε με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η ενέργεια που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κάποιο πρόσωπο καραδοκεί να εισβάλλει στη ζωή σου πολλά υποσχόμενο. Κράτησε μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεσαι με λεπτομέρειες που ίσως τελικά αποδειχτούν ότι είχαν σκοπό να σε εντυπωσιάσουν. Η πραγματικότητα θα επιπλεύσει στο χρόνο . Υπομονή λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα κάνουν το κλίμα πάρα πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να υπάρχουν παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο δυναμισμός που θα έχεις γίνεται αφορμή να προχωρήσεις. Ο έξυπνος τρόπος που χρησιμοποίησες για να δοθεί λύση εντυπωσιάζει άτομο που παρακολουθεί τις κινήσεις σου και σου κάνει σημαντική πρόταση για το μέλλον με ευνοϊκούς για σένα όρους. Ευτυχία και δώρα πλησιάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου φρόντισε να βάλεις καλό προγραμματισμό ώστε να τελειώσεις από τις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά μην κάνεις περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που σου ήταν αδύνατον στο παρελθόν ακόμα και να τις ονειρευτείς. Μην φοβάσαι να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, προχώρησε σε γρήγορους ρυθμούς να καλύψεις το κενό που δημιούργησε η περίοδος στασιμότητας που έχει πλέον παρέλθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και καλή διάθεση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...