Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 583-584-585
Δείτε σε video το επεισόδιο 583 ΕΔΩ 584 ΕΔΩ 585 ΕΔΩ

Επεισόδιο 583

Κι ενώ η Δάφνη ναυαγεί στη βραχονησίδα, ο Αχιλλέα; αναστατωμένο; συναντάει τη Μελίνα: «Αγάπη μου συγγνώμη, καθυστέρησα γιατί κάτι παιδιά ήθελαν σώνει ντε και καλά να πηδήξω τη φωτιά που είχαν ανάψει. Αχιλλέα μου, κάτι συμβαίνει με τη Βασιλική». του λέει, αλλά ο Αχιλλέας κοιτάζει το λαιμό της: «Το φοράς; Τρόμαξα! Το φοράς, ευτυχώς! θα έμπλεκες μωρό μου». Η Μελίνα τα χάνει και το κοιτάζει με απορία, ενώ ο Αχιλλέας συνεχίζει:

«Βρέθηκε ένας νεκρός στο οινοποιείο του Σήφη, σίγουρα έγκλημα, και εκεί που τον είχαν θάψει υπήρχε ένα μενταγιόν που γράφει “Μπρούσκο», ίδιο σαν κι αυτό». Η Μελίνα βάζει τα κλάματα: «Τι λες; θεέ μου. θεέ μου!». μονολογεί προκαλώντας την απορία του Αχιλλέα: «Σου έχω κρύψει κάτι Αχιλλέα! Το μενταγιόν εκείνο πρέπει να είναι το δικό μου και όχι αυτό εδώ που φοράω!»

Την ίδια στιγμή, ο Ροκάκης κρατάει τη Βασιλική στην αποθήκη του ναρκωμένη. Εχει πιει πάρα πολύ και ετοιμάζεται να την κάνει δική του. Την ώρα που πέφτει πάνω της, με το πόδι του κλωτσάει ένα αναμμένο κερί και η αποθήκη πιάνει φωτιά. Η Μελίνα με τον Αχιλλέα είναι στο σπίτι του Σήφη, ο οποίος ξέρει πολλά. Η Μελίνα θυμωμένη: «Πάντα φοβόμουνα ότι θα γίνει κάτι και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Αφού ήξερες! Γιατί αφησες να γίνει εκεί η γεώτρηση;», λέει στον Σήφη.

Η Μελίνα γεμάτη θυμό αλλά και φόβο τούς λέει: «Δεν ξέρω! Δεν πήρα είδηση καν πώς το έχασα εκείνη τη νύχτα. Καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση ήμουνα; Εδώ και δυόμιση χρόνια που του το κρατάω μυστικό, μόνο εγώ ξέρω τι έχω περάσει. Αλλά σου το είχα ορκιστεί… και ήταν πολύ ευαίσθητο το θέμα. Αχιλλέα, θέλω να με καταλάβεις». λέει στον Αχιλλέα και tous ενημερώνει ότι το μυστικό το ξέρει επίσης και η Βασιλική. Ο Νεκτάριος τρέχει στην Κύπρο να δει την Αλεξάνδρα και γυρίζει πίσω στα Χανιά, ενώ προσπαθεί να κρυφτεί από τη Δήμητρα, έχοντας ενοχές που δεν βρίσκεται δίπλα στην Αλεξάνδρα και το γιο του. Μπρούσκο – Επεισόδιο 580, 581, 582, 583, 584


Επεισόδιο 584

Η αστυνομία καταλήγει ότι ο Ροκάκης είναι ένοχος για την απαγωγή και τη φωτιά, ενώ λίγο μετά καλεί τον Διαμαντή για να του ανακοινώσει: «Διαμαντή Νικολάου, βρήκαμε ποιος έκανε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ανιψιού σου του Σήφη και του Αχιλλέα Ματθαίου, τους χτύπησε με το αυτοκίνητό του και τους πέταξε στη θάλασσα. Ο γιος σου ο Πάτροκλος μαζί με μια γυναίκα. Πού τον κρύβεις;». Τέλος, η Μελίνα δεν αντέχει όλο αυτό το βάρος και κρυφά από όλους πηγαίνει στην αστυνομία για να ομολογήσει την αλήθεια.

Μόλις το μαθαίνει ο Αχιλλέας προσπαθεί να την προλάβει και της τηλεφωνεί: «Μελίνα, ξέρω πού είσαι. Μην κάνεις καμία βλακεία. Μην πας στην αστυνομία» αλλά η Μελίνα δεν το ακούει και πριν κλείσει το τηλέφωνο του απαντάει: «θα πάω, Αχιλλέα! Το αποφάσισα» Ο Αχιλλέας τρέχει να τη βρει, να την προλάβει. Μπαίνει λαχανιασμένος, με φόρα. Τη βουτάει από το μπράτσο.. «Μίλησες; Εδωσες κατάθεση;», τη ρωτάς «Οχι ο αστυνόμος λείπει αλλά δεν θα αργήσει μου είπαν. Αχιλλέα, δεν αντέχω, θα πω όλη την αλήθεια…», του απαντάει εκείνη. «Προχώρα να φύγουμε, μη σε πάρω σηκωτή…» της λέει, την παίρνει αγκαλιά και προχωράει προς τα έξω. Λίγο αργότερα το ζευγάρι εμφανίζεται στη γιορτή. Η Βασιλική τρέχει να της μιλήσει. «Βρε αγάπη μου, τι πήγες να κάνεις;». της λέει ανήσυχη. «Ευτυχώς δεν πρόλαβε να μιλήσει στον αστυνόμο. Την πήρα σηκωτή μέσα από το τμήμα», παρεμβαίνει ο Αχιλλέας «Γιατί, ρε κορίτσι μου; Αφού τα έχουμε συμφωνήσει…», πετάγεται ο Σήφης. «Πανικοβλήθηκα… η αστυνομία θα φτάσει σε μας…», απαντάει η Μελίνα. Ωστόσο την κουβέντα τους διακόπτει ο Ματθαίος που έρχεται προς το μέρος τους. Την ίδια στιγμή, ο Διαμαντής ψάχνει να βρει παντού τον Πάροκλο, αλλά το τηλέφωνό του είναι κλειστό, ενώ ο Σήφης μαζί με τον Αχιλλέα και τη Βασιλική προσπαθούν να διασκαλέψουν τη Μελίνα τι θα πει στον αστυνομικό.

Στο μεταξύ, ο Διαμαντής διαπληκτίζεται έντονα με τη Χρυσάνθη. «Εσύ ήσουν μαζί του όταν στούκαρε κι έριξε στο γκρεμό τ’αμάξι με τον Σήφη και τον Αχιλλέα μέσα, έτσι; Παραδέξου το!», της λέει με έντονο ύφος ο Διαμαντής. «Οχι λέμε, δεν ήμουν εγώ. Ακου… ο Πάτροκλος έχει εξαφανιστεί και με πλησίασαν οι τοκογλύφοι. Απειλούν να του κάνουν κακό, θέλουν χρήματα…». του λέει εκείνη. «Εγώ δεν δίνω μία! Από σένα πήρε αέρα και τα ‘κάνε σκατά. Πλήρωσε τις βλακείες του, λοιπόν!», της απαντάει εκείνος. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης φτάνει από την Αλκηστη να πάρει διαζύγιο. «Πήγαινε σήμερα κιόλας και ζήτησέ του διαζύγιο στα ίσια!», της λέει, ενώ και ο Ματθαίος φτάιει από την Αναστασία να γυρίσει κοντά του. «Αναστασία, σε θέλω πάλι πίσω… Δεν μπορώ χωρίς εσένα…», παραδέχεται εκείνος και πάει να την αγκαλιάσει. «Αργά το θυμήθηκες. Εγωισμός είναι!», του απαντάει. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Αρχοντάκης αποκαλύπτει στον Σήφη ότι το αυτοκίνητο που τους πέταξε στη θάλασσα το οδηγούσε ο Πάροκλος και είχε συνοδηγό μια γυναίκα.

Επεισόδιο 585

Ο αστυνομικός τούς ενημερώνει για το σκελετό που βρέθηκε και η Μελίνα ταράζεται πολύ. «Αγάπη μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ ηρέμησε», της λέει ο Αχιλλέας και συνεχίζει: «Μελίνα, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρουν σε ποιον ανήκει ο σκελετός» «Κάνετε λάθος… όλοι κάνετε λάθος. Σιγά-σιγά θα βγουν στο φως τα πάντα», απαντάει εκείνη πανικόβλητη. Για να την ηρεμήσει ο Αχιλλέας τής προτείνει να πάνε ένα ταξίδι στην Ισπανία. Στο μεταξύ, ο Μηνάς πιστεύει ότι η Μελίνα κάτι του κρύβει και δεν του το λέει. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Οσο για τη Χρυσάνθη, παίρνει την απόφαση να πληρώσει το χρέος του Πάροκλου στους τοκογλύφους με δύο όρους: «Πρώτον, θα μου επιστρέφετε τις υποθήκες που υπέγραψε για το σπίτι και δεύτερον θα λυθεί η εταιρεία “Ακρωτήρη ή θα εξαγοράσει το μερίδιο του Πάτροκλου ο ετερόρρυθμος εταίρος, αλλά τα αμπέλια που ανήκουν στην εταιρεία θα γυρίσουν στο όνομά μου». Λίγο αργότερα η Μελίνα επισκέπτεται τον Σήφη με πρόφαση να δει τη Στεφανία αλλά εκείνη δεν είναι εκεί. «Μελίνα, μην είσαι έτσι. Δεν θα μαθευτεί τίποτα. Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανες τότε… σ’ ευχαριστώ και για τώρα που συνήλθες και δεν μίλησες στην αστυνομία», της λέει. Τέλος, ο Ματθαίος μαθαίνει για το σκελετό που βρέθηκε στο οινοποιείο και σκάει τη βόμβα ότι ξέρει ποιος είναι και ξεκινάει να πάει στην αστυνομία.

Τα επόμενα επεισόδια 586-587-588-589-590-591-592 ΕΔΩ
593-594-595-596-597 ΕΔΩ
Επεισόδια 
581-582 ΕΔΩ
583 ΕΔΩ
584 ΕΔΩ
585 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Αυτός είναι ο νεκρός στο οινοποιείο του Σήφη! Όλη η αλήθεια για τη νύχτα της δολοφονίας

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Αχιλλέα- Μελίνα! Τους εκβιάζει, τους απειλεί και τους χωρίζει!

Αποστόλης Τότσικας για Μπρούσκο: Τίποτα δεν έχει τελειώσει με τη Μελίνα!Συνέντευξη με τη Φιόνα Γεωργιάδη: Η Άλκηστις του Μπρούσκο μιλάει για όλα και αποκαλύπτει...


Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top