Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση Βιβλίου: «Η Ιστορία ενός 40άρη» στις 12 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη

Στις 12 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου “Η Ιστορία ενός 40άρη” με συγγραφέα το δημοσιογράφο Σταύρο Κουκάκη.

Το βιβλίο είναι αφιέρωμα στην ιστορία της τοπικής ομάδας “ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ” που στα 40 χρόνια ιστορίας του έχει γράψει χρυσές σελίδες με κορυφαία την συμμετοχή του την περασμένη χρονιά στην Α1 Μπάσκετ.
 Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέξουν στις 320 σελίδες του βιβλίου σε μια αναδρομή στους 812 αγώνες που έχει δώσει συνολικά από το 1976 ως σήμερα η ομάδα της Αρκαδίας, από το ξεκίνημα στα τοπικά πρωταθλήματα έως σήμερα στις μεγάλες κατηγορίες.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο συγγραφέας και στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού  που την σεζόν 1986-1987 αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία και στην εφηβική που το καλοκαίρι του 1998 έπαιξε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο του Σταύρου Κουκάκη, μετά «Τα 10+1 χρόνια μπάσκετ στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ» που εκδόθηκε το 2002 και τον περασμένο Γενάρη βρήκε την θέση του στη βιβλιοθήκη του μουσείου του μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης και για το βιβλίο εκτός από το συγγραφέα θα μιλήσουν  ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο δημοσιογράφος του ΟΤΕ TV Βασίλης Σκουντής.

Συντονιστές της εκδήλωσης οι Αρκάδες δημοσιογράφοι  Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, Γιώτα Καμπισιούλη και Μαρία Γαβρήλου, ενώ  μουσικό χρώμα θα δώσει το τραγούδι με την όμορφη φωνή της Άννας-Μαρία Μπιλίδα που θα συνοδεύεται από τον πιανίστα Βασίλη Γεωργακόπουλο.

Ο συγγραφέας του “40αρη” με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο
Φώτο από τα πρώτα χρόνια του Αρκαδικού στα ανοιχτά γήπεδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...