Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση – ανατροπή! Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 4 μονάδες διαφορά

Μια ανατρεπτική δημοσκόπηση δημοσιεύει αύριο Κυριακή η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Το ΧΩΝΙ. 
Είναι μια έρευνα της  Βridging Europe  που θα συζητηθεί: 

Η δημοσκόπηση έκπληξη δείχνει τα εντελώς αντίθετα από ότι έχουν δείξει όλες οι δημοσκοπήσεις κανονικών εταιρειών τον Σεπτέμβριο. (Δείτε MARC ΕΔΩ , ALCO ΕΔΩ , PALMOS ANALYSIS ΕΔΩ , Kapa research ΕΔΩΠαν. Μακεδονίας ΕΔΩ ) Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση της B.E.στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,4% ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι δεύτερη με 18,2%.

Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ με 7,4%, εντός βουλής Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,1%, 4,9% και 3,2% αντίστοιχα. Κάτω από το 3% Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, Πλεύση Ελευθερίας και ΛΑ.Ε.

Στον απόηχο της ΔΕΘ, το 44% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδόθηκε σε μεγαλύτερη παροχολογία από τον Αλέξη Τσίπρα που ακολουθεί με 30% ενώ το 26% δεν πήρε θέση.

Κάθετα αντίθετα είναι η κοινή γνώμη στην πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να επιστραφούν τα 246 εκ. ευρώ που θα καταβληθούν στο δημόσιο για την απόκτηση των τηλεοπτικών αδειών στους καναλάρχες: Το 71% διαφωνεί με τη στάση της ΝΔ και μόλις το 26% συμφωνεί.

Την ίδια στιγμή, το 65% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης να οργανώσει στην Αθήνα τη Σύνοδο του νότου ενίσχυσε την εικόνα της χώρας ενώ το 21% δήλωσε ότι η Ελλάδα ζημιώθηκε.

Σημ: Θυμίζουμε ότι ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ Γιώργος Χριστοφορίδης, διορίστηκε ως πολιτικός σύμβουλος στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη. (Δείτε ΕΔΩ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...