Πυροβολισμοί χθες το βράδυ έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό.Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ τα αίτια ερευνώνται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 2 ήταν οι δράστες και επέβαιναν σε μηχανή. Όσον αφορά τους τραυματίες είναι Γεωργιανοί και έβγαιναν εκείνη την ώρα από το γυμναστηριο και δέχθηκαν τα πυρα.

Τους τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ έξω από γυμναστήριο που βρίσκεται επί της οδού Θεοδωρίδη και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως είπε η Διευθύντρια του νοσοκομείου Μαρία Γεογκατζή, στην εκπομπή LiveNews, οι τραυματίες είναι τέσσερις νεαροί άνδρες, ηλικίας 19 έως 35 ετών, εκ των οποίων ο ένας έχει "χτυπηθεί" στην πλάτη, ο άλλος στην πλάτη και στον μηρό, ο τρίτος έχει τραύμα στο γόνατο και ο τέταρτος είναι χτυπημένος και στα δύο γόνατα. Σύμφωνα με την διευθύντρια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, "δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή κάποιου"

Πώς έγινε το χτύπημα έξω από το γυμναστήριο

Η επίθεση έγινε έξω από γυμναστήριο της περιοχής από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ο ένας κρατούσε υποπολυβόλο -μάλλον Καλάσνικοφ- και "γαζωσε" τα τρία θύματας στα πόδια ενώ τον τέταρτο τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα.

Εντύπωση προκαλλεί το θράσος των δραστών, που "χτύπησαν" σε μια πολυσύχνατη περιοχή σε απογευματινή ώρα.

Το γεγονός πάντως, ότι τα χτυπήματα στους τρεις από τους τέσσερις τραυματίες ήταν στα πόδια, κάνει πολλούς να πιστέυουν ότι ίσως οι δράστες να ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα στα θύματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τραυματίες είναι γνωστοί στην Ασφάλεια και έχουν απασχολήσει για υποθέσεις της νύχτας. Οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top