Ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρεμιέρα της εκπομπής του υποδέχτηκε στο πλατό τον "αντίπαλο" του Δημήτρη Καμπουράκη υπό τους ήχους του τραγουδιού "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το 'κλεισες το σπιτι μου" λεγοντας του: "Σου το 'κλεισα το σπιτι σου".
Όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης, τόνισε ότι "σηκώσανε ένα δίκανο, ρίξανε μια μπαταριά και διαλύσανε το τηλεοπτικό τοπίο. Δεν ξέρω τι ελπίζανε να έχουν αλλά χωρίς καμία αμφιβολία αυτό που θα προκύψει είναι ένα χάος. Τέλος εποχής, καινούρια πράγματα. Ποιο ήταν το θέμα; Να προστεθούν άλλοι 2,000 άνεργοι στο 1,5 εκατομμύριο;» ο Γιώργος Παπαδάκης του είπε:

"Θέλω να σου πω πως αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν σε έχω απέναντί μου" με τον δημοσιογράφο του Mega να του απαντά: "Εγώ να δεις".

Επίσης ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια σταθήκατε με αξιοπρέπεια και νομίζω και οι σχέσεις μας ήταν καλές».
«Θέλω να χρησιμοποιήσεις το βήμα σαν να κάνεις εκπομπή. Θέλω να αισθανθείς σαν να κάνεις εκπομπή», προέτρεψε στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης τον Δημήτρη Καμπουράκη. Εκείνος, όμως έκανε τον οικοδεσπότη του Καλημέρα Ελλάδα να σηκωθεί «έξαλλος» από την καρέκλα του: «Πλήρωσε ο Κυριακού 75 εκατομμύρια. Από πού θα τα βγάλει, από τη διαφήμιση; Θα σου κόψει το μισθουλάκο σου»!

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top