Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα:Προβάδισμα για ΑΠΟΕΛ και Σάλτσμπουργκ (vid)

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ήδη από χθες εξασφάλισαν την πρόκριση στους ομίλους οι Πόρτο, Λουντογκόρετς, Σέλτικ, Λέγκια Βαρσοβίας και Μονακό. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να ανατρέψει το 1-0 της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Κοπεγχάγη, ενώ αμφίρροπες είναι οι αναμέτρησης Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ροστόφ – Άγιαξ. Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τη Neteller, ένα από τα πιο γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια, ιδανικό για online υπηρεσίες και ειδικά για το Στοίχημα/Πόκερ/Καζίνο.

Άσσος με κάλυψη για ΑΠΟΕΛ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.00. Το 3Χ3 εντός έδρας φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ καλείται να σημειώσει απόψε ο ΑΠΟΕΛ, αν θέλει να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Η ήττα με 1-0 την περασμένη εβδομάδα δίνει το πλεονέκτημα στους Δανούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απαγορεύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες για τον «θρύλο», που έχει δείξει ότι αποκτά πολύ μεγαλύτερη δυναμική στο «ΓΣΠ». Εκεί διόρθωσε τα πράγματα κόντρα στη Νιου Σεντς (3-0) και διέλυσε σε λιγότερο από 10 λεπτά τη Ρόζενμποργκ (3-0) για να φτάσει εδώ όπου έφτασε εναντίον της ποιοτικής, αλλά σε καμία περίπτωση άτρωτης, Κοπεγχάγης. Δεν έχει ιδιαίτερη αξία να σταθούμε στο ματς της περασμένης εβδομάδας, αφού ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τις κλασικές εκτός έδρας αδυναμίες σε θέματα συγκέντρωσης και αμυντικής ισορροπίας, ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα και να σπάσει το ρυθμό των Δανών. Παρ’ όλα αυτά, στο φινάλε θα μπορούσε να σκοράρει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. «Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή στο παιχνίδι και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στην Κοπεγχάγη η ομάδα συμβιβάστηκε στην τακτική. Θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Να πιστέψουν στις πιθανότητες, στο όνειρο όλων για να αγωνιστεί η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξανά», είπε ο κόουτς Κρίστιανσεν.

Απ’ την άλλη, η Κοπεγχάγη θέλει να έχει διαφορετική μοίρα στη δεύτερη επίσκεψη στην Κύπρο μετά το 2009 (ήττα 3-1 και αποκλεισμός απ’ τον ΑΠΟΕΛ). Οι Δανοί έδειξαν στο πρώτο ματς ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, παίζουν με ανεβασμένη ψυχολογία και τονωμένη αυτοπεποίθηση, έκλεισαν τους Κύπριους στα καρέ τους σ’ όλο το πρώτο μέρος και σκόραραν δίκαια. Παρά τις 1-2 φάσεις του ΑΠΟΕΛ, η νίκη της ομάδας του Σολμπάκεν ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, αφού έβγαλε ποιότητα στο χορτάρι και είναι ξεκάθαρο ότι σε μερικές θέσεις υπερέχει του αντιπάλου της. Θέλουν πολύ τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που φάνηκε και απ’ την επιλογή του προπονητή τους να ξεκουράσει τους βασικούς Γιόχανσον, Κβιστ (δεν έπαιξαν καθόλου), Φαλκ, Βέρμπιτς και Σανταντέρ (μπήκαν ως αλλαγή) στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Άαλμποργκ (1-1). Αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις η Κοπεγχάγη, με ρεκόρ 8-3-0 και απολογισμό τερμάτων 30-4! Στο 2-2-0 το εκτός έδρας ρεκόρ της σε όλες τις διοργανώσεις, στις δύο τελευταίες δέχτηκε γκολ. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μετράει μόλις μια πρόκριση σε πέντε παρουσίες στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή κόντρα στη Ρόζενμποργκ το 2010. Αποκλείστηκε από ΑΠΟΕΛ, Βικτόρια Πλζεν, Λιλ και Λεβερκούζεν. Δίνουμε προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ και θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος την Κοπεγχάγη.

Το παίρνει άνετα η Σάλτσμπουργκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου επιλέγουμε το -1 των γηπεδούχων σε απόδοση 2.25 (Σε περίπτωση που η Σάλτσμπουργκ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Σάλτσμπουργκ κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε η Σάλτσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα στην Κροατία και σήμερα θέλει να ολοκληρώσει το έργο της. Δε φοβήθηκε την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έπαιξε επιθετικά και χωρίς κόμπλεξ, απέδειξε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα με πολλές επιθετικές επιλογές. Προηγήθηκε στο 59’ μ’ ένα καταπληκτικό γκολ (ομαδική προσπάθεια), στη συνέχεια πιέστηκε, ισοφαρίστηκε, αλλά στο φινάλε ήταν η ομάδα με την κλασική φάση για το δεύτερο γκολ. Θα ήταν ιδανικό να έχει κερδίσει, αλλά ακόμη και με το 1-1 σήμερα έχει το προβάδισμα. «Ακόμη κι αν είχαμε κερδίσει στην Κροατία δε θα άλλαζε τίποτα γιατί δε θα είχε τελειώσει η πρόκριση. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ειδικά αμυντικά, γιατί ξέρουμε πόσο επικίνδυνη είναι η Ντιναμό. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δε θέλω την ομάδα μου να παίζει για το 0-0. Θα βγούμε για να νικήσουμε», επεσήμανε ο κόουτς Γκαρσία. Με 4/4 νίκες έφτασε μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλτσμπουργκ, η οποία θέλει διακαώς την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έπαιξε τελευταία φορά εκεί το 1994, έκτοτε συμμετείχε 10 φορές στα προκριματικά της και αποκλείστηκε σε όλες.

Απ’ την άλλη, ο,τι καλύτερο μπορούσε πήρε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Ήταν με διαφορά ο πιο ποιοτικός αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει φέτος, δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στους πρωταθλητές Κροατίας, οι οποίοι απείλησαν μόνο με κάποιες ατομικές ενέργειες και από στημένες φάσεις. Το γκολ ήρθε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 76’ (ο Ρογκ φαίνεται να «βουτάει» πριν καν τον βρει ο αντίπαλος) και στη συνέχεια οι Αυστριακοί έχασαν μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Το 1-1 δίνει ελπίδες πρόκρισης στους Κροάτες, οι οποίοι όμως είναι υποχρεωμένοι σήμερα να σκοράρουν. «Ήρθαμε στην Αυστρία με αισιοδοξία και ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, που ξέρουμε ότι είναι ποιοτικός και έχει καλά αποτελέσματα, αλλά θεωρούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η πρόκριση είναι 50-50», είπε ο κόουτς Κράνιτσαρ. Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετράει ρεκόρ 9-2-0, σήμερα όμως δίνει το πιο απαιτητικό ματς της σεζόν και θεωρούμε ότι δύσκολα θα σταθεί «όρθια».

Μπορεί το «διπλό» η Σάντνες

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ρανχάιμ – Σάντνες, όπου θα επιλέξουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.10. Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην πρωτοπόρο Κρίστιανσουντ η Ρανχάιμ, η οποία γνώρισε την ήττα με 0-1 και έφτασε τα τέσσερα ματς μακριά από τις επιτυχίες και τις τρεις σερί ήττες. Το συγκρότημα του Μάαλεν γενικώς πραγματοποιεί μια μετριότατη χρονιά και δείχνει να μην είναι σε θέση να κυνηγήσει την εξάδα και τα πλέι οφ. Βρίσκεται στη 10η θέση με 25 βαθμούς όντας στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στην post season και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και οι επόμενες αγωνιστικές θα καθορίσουν και τους στόχους του. Κόντρα στη Σάντνες οι γηπεδούχοι μπορεί να μην είναι το φαβορί, ωστόσο θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει πολύτιμους βαθμούς και θα ανυψώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών, για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην επίθεση.

Στον αντίποδα, η Σάντνες προέρχεται απ’ την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην ουραγό Μπρίνε. Το σύνολο του Σάετερνες μετρά τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα έξι τελευταία και βρίσκεται στην 5η θέση με 32 βαθμούς όντας σε ισοβαθμία ακόμη και με την 7η Μιοντάλεν. Καλείται να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα στις αγωνιστικές που απομένουν αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ και η γενική του παρουσία έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Κόντρα στη Ρανχάιμ οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά δύσκολο έργο, ωστόσο αν παίξουν και βγάλουν στο γήπεδο αυτό που μπορούν, ενδέχεται να μη συναντήσουν προβλήματα. Στηρίζουμε –με κάλυψη- το διπλό της Σάντνες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Το βίντεο του Betarades.gr για την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη

ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη




ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...