Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

Κέρδισε με 2 αυτογκολ

Το γκολ του Ανδρούτσου στο φινάλε και η απόδοση των Μάρτινς, Ελιουνούσι ήταν ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ο μέτριος Ολυμπιακός στο φιλικό 2-0 επί του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη, υπό το βλέμμα του Καρντόσο.

Ένα αυτογκόλ του Τρυποτσέρη στο πρώτο ημίχρονο και ένα από τον Θανάση Ανδρούτσο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, έκαναν τη διαφορά στο φιλικό του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης. Ένα ματς που παίχτηκε ως επί το πλείστον σε πολύ αργό τέμπο, με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται με… πειραματική σύνθεση ελέω των αρκετών απουσιών.


Από αυτό το ματς, ο κρατάει τη διάθεση των νέων παικτών του, με τους Αντρέ Μάρτινς και Ταρίκ να είναι μάλλον οι κορυφαίοι, την κατά διαστήματα καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και τον περιορισμό των προσωπικών αμυντικών λαθών σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Αντίθετα, σε ένα ακόμη ματς, το σημαντικότερο ζήτημα των «ερυθρόλευκων» -πλην των αμυντικών «θεμάτων» που υπάρχουν φέτος- ήταν ότι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν όσες φάσεις αντιστοιχούσαν στο συντριπτικό ποσοστό κατοχής μπάλας.

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Crispbreads: Βάση για υγιεινά σνακ στο γραφείο

Σύμφωνα με mednutrition.gr και την Ιωάννα Κεχριμπάρη πολλοί από εμάς εργαζόμαστε πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα γραφείο, πράγμα που σημαίνει...