Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα μέσα στη φυλακή, καθώς του επιτέθηκε ένας βαρυποινίτης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ στη ΣΤ” πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται ο πρώην υπουργός.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ασήμαντη αφορμή όταν ο κ. Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας τότε ο Βασίλης Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του πρώην υπουργού και του είπε χαρακτηριστικά: «Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» και άρχισε να τον χτυπάει άγρια.

Μάλιστα, το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων που λέγεται επίσης ότι δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον πρώην υπουργό.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν γνωστός ποινικολόγος, αλλά και ο Νίκος Ρωμανός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα φέρει...