Σε καθεστωτική αλλαγή αποσκοπεί ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου στα social media.
"Oι συριζαιοι πάσχουν απο τον οργουελιανο παραλογισμό "τονίζει ο κ.Λοβέρδος και συνεχίζει
"Όπως στην ολοκληρωτική κοινωνία του "Μεγάλου Αδελφού", ο Όργουελ έγραφε πως το Καθεστώς βαφτίζει το Ψέμα ως Αληθεια και τον Πόλεμο ως Ειρήνη, ετσι κι οι συριζαιοι βαφτίζουν τα ψεματα τους ως αληθεια και την πλήρη καταρρευση της οικονομίας, την φτώχεια και την μιζέρια ως..."Δίκαιη Αναπτυξη". Μιλάμε για την Απόλυτη Εξαπάτηση που αποσκοπεί στην καθεστωτικη αλλαγή. Οποιος συνεχίζει να μην το βλέπει εθελοτυφλεί και πετάει στα σύννεφα"
Η υπουργός, συντρόφισσα Θεανω Φωτιου, γνωστή για τις συνταγές της για τα γεμιστα, δηλωσε στον ραδιοσταθμό Focus οτι "ειμαστε το μονο κομμα που λεει την αληθεια στο λαό". Όπως καταλαβαινετε οι συριζαιοι πάσχουν απο τον οργουελιανο παραλογισμό. Όπως στην ολοκληρωτική κοινωνία του "Μεγάλου Αδελφού", ο Όργουελ έγραφε πως το Καθεστώς βαφτίζει το Ψέμα ως Αληθεια και τον Πόλεμο ως Ειρήνη, ετσι κι οι συριζαιοι βαφτίζουν τα ψεματα τους ως αληθεια και την πλήρη καταρρευση της οικονομίας, την φτώχεια και την μιζέρια ως..."Δίκαιη Αναπτυξη". Μιλάμε για την Απόλυτη Εξαπάτηση που αποσκοπεί στην καθεστωτικη αλλαγή. Οποιος συνεχίζει να μην το βλέπει εθελοτυφλεί και πετάει στα σύννεφα
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top