Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. και τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στο σώμα φέρνουν στην δημοσιότητα για μια ακόμη φορά οι αναφορές 

συνδικαλιστών στις οποίες τονίζεται πως «στην πλειοψηφία τους τα τμήματα ασφαλείας της Αθήνας το βράδυ δεν λειτουργούν λόγω ελλείψεων και οι αστυνομικοί κλειδώνουν τα γραφεία μέχρι το πρωί».

Μοιάζει απίστευτο αλλά τα τμήματα ασφαλείας σε Αμπελοκήπους, Βύρωνα, Παγκράτι, Δάφνη καιΚυψέλη μεταξύ άλλων, τα βράδια «κατεβάζουν ρολά» καθώς δεν υπάρχουν αστυνομικοί να στελεχώσουν τις υπηρεσίες.

Όπως επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας «το θέμα είναι γνωστό, το έχουμε επισημάνει με κάθε τρόπο στο αρχηγείο και αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει βελτίωση με την επικείμενη αναδιάρθρωση».

Ενδεικτικό της απίστευτης κατάστασης στην Ελλάδα του 2016, αποτελεί το γεγονός πως αν κάποιος πολίτης πέσει θύμα ληστείας ή διάρρηξης κατά την διάρκεια της νύχτας, θα πρέπει να δηλώσει το γεγονός το πρωί καθώς μόνο τότε θα βρει στα τμήματα ασφαλείας διαθέσιμο αστυνομικό!
newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top