Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανικός στην εξεταστική! Κόντρα Κοντομηνά – Κασιδιάρη: Ο «κ. Τίποτα» και ο «Καραγκιόζης» (φωτό)

Σκηνές απείρου κάλους από εκείνες που τον τελευταίο καιρό εκτυλίσσονται μόνο στη Βουλή, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρακολούθησαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής την κατάθεση του Δημήτρη Κοντομηνά. Συγκεκριμένα κατά την εξέταση του ισχυρού άνδρα του Alpha, τα αίματα άναψαν όταν το λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης της ΧΑ. Οι ερωτήσεις του βουλευτή μύριζαν από την αρχή…μπαρούτι με αποτέλεσμα η έκρηξη να μην αργήσει να έρθει.

Αφορμή αποτέλεσε ο κύκλος ερωτήσεων του βουλευτή που αφορούσαν το χρόνο προβολής του κόμματός του στο σταθμό.

« Το ίδιο το ΣτΕ απεφάνθη ότι αν δεν υπάρχει προεκλογική περίοδος ο δημοσιογράφος αξιολογεί! Εσάς θα ακούσω ή το ΣτΕ», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς σε ερώτηση του βουλευτή για τη πολυφωνία στην ενημέρωση.

« Μη φωνάζετε, υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος», αντίτεινε ο κ. Κασιδιάρης δείχνοντας φωτογραφία αλλοδαπού να κρατά μπαζούκα που σύμφωνα με τον ίδιο αποδόθηκε από τον Alpha στο αρχείο της ΧΑ.

« Εσείς έχετε μπαζούκας, εγώ έχω;», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο κ. Κοντομηνάς.

Στη συνέχεια και μέσα σε ένταση, ο βουλευτής ρώτησε για το αν υπάρχει λογαριασμός στην HSBS της λίστας Λαγκάρντ που να ανήκει στον κ. Κοντομηνά για να λάβει την απάντηση: « Ο λογαριασμός της Interamerican και είναι μηδενικός… κύριε τίποτα»!

« Τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι την ηλικία σου και δεν σηκώνομαι», είπε οργισμένος ο κ. Κασιδιάρης, αναγκάζοντας τον προεδρεύοντα κ. Καμμένο να διακόψει τη συνεδρίαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...