Λίστα «φωτιά» με συστάσεις για την οικονομική πολιτική φέρεται να έχει παραδώσει η Παγκόσμια Τράπεζα στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Μεταξύ άλλων, η λίστα προβλέπει «ψαλίδι» σε όλες τις φοροαπαλλαγές, όπως αναφέρει η «Καθημερινή». Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις εκπτώσεις φόρων από ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, με στόχο την εξοικονόμηση περίπου 100-120 εκατ. ευρώ.

Συστήνεται επίσης κατάργηση του επιδόματος θέρμανσης και περικοπές σε παροχές ανταποδοτικού χαρακτήρα, για τις οποίες έχουν καταβληθεί εισφορές. Ιδιαίτερα μάλιστα για το επίδομα θέρμανσης, αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε ότι βάσει των κριτηρίων ενδέχεται οι δικαιούχοι να μην είναι πάντα αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η λίστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, περιλαμβάνει περισσότερες από 100 παροχές που δίνονται σε είδος ή σε χρήμα σε ασφαλισμένους ή ανέργους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν φέρεται να περιλαμβάνεται σύσταση για περικοπές στα οικογενειακά επιδόματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top