Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεν υπάρχει σωτηρία! Αποθέωση Αρτέμη Σώρρα στην Τρίπολη από 700 άτομα (video)

Δεν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα…

Αποθέωση από 700 πολίτες στην Τρίπολη για τον Αρτέμη Σώρρα που συνεχίζει να πουλάει παραμύθι υποσχόμενος ότι θα πληρώσει το χρέος της χώρας και ότι δάνεια έχει σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και στην εφορία ο κάθε ψηφοφόρος.
 Το μυστικό για να κινηθεί και να φτιάχνει γραφεία σε όλη τη χώρα είναι ότι ζητά από κάθε απελπισμένο πολίτη που έχει χρέη 35 ευρώ ώστε να κάνει ομαδική αγωγή εναντίον των τραπεζών. Ήδη έχει στήσει γραφεία σε αρκετές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην κίνηση Σώρρα έχουν εγγραφεί πάνω από 150 πολίτες μόνο στην Αρκαδία.

Σ’ ένα γεμάτο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, ο Αρτέμης Σώρρας μίλησε για τα οικονομικά όπλα απελευθέρωσης της Ελλάδας, στην εκδήλωση των «Ελλήνων Συνέλευσις».
Την εντυπωσιακή εκδήλωση κάλυψε με ρεπορτάζ το τοπικό site kalimera-arkadia.gr

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις». Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Η χώρα στα χέρια των Ελλήνων» είπε ο κ. Σώρρας στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία».

Επίσης, ο κ. Σώρρας κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που υπάρχουν τα 600 δις ευρώ.

Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Σώρρας ο οποίος είπε ότι είναι τιμή του που βρίσκεται στην κεντρική Πελοπόννησο και την Αρκαδία.

Δείτε παρακάτω βίντεο του kalimera-arkadia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...