Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 19/8/2016

Κριός
Γενικά
Η ζωή σου βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αγαπητέ Κριέ, καθώς έχεις συνειδητοποιήσει τις λανθασμένες τακτικές που ακολουθούσες για χρόνια και προσπαθείς να τις βελτιώσεις για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Δείξε ψυχραιμία απέναντι στις καθυστερήσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου, στο παρελθόν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς, ενώ προβλέπονται και πολύ ευχάριστες και εποικοδομητικές, νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο.

Ταύρος

Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Ταύρε, περιθώρια για δράση εις βάρος σου σε άτομα που μπορούν να σε βλάψουν ουσιαστικά. Συγκεντρώσου στους στόχους σου χωρίς να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και μην αστειεύεσαι με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά και ίσως εκτεθείς αν δεν προσέξεις εγκαίρως τη στάση σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισέ του τι είναι αυτό που ζητάς.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μην κάνεις καμία αλλαγή και κυρίως μην κλείσεις καμία συμφωνία αν πρώτα δεν τη σκεφτείς καλά και αν δεν είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει. Τα οικονομικά σου θέματα ακόμη δεν βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο. Με τον προγραμματισμό που έχεις, όμως, και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Δίδυμος

Γενικά
Η εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου υπήρξε πολύ μεγάλη, αγαπητέ Δίδυμε. Η τύχη σε αποζημίωσε πλουσιοπάροχα για όσα πέρασες στο παρελθόν και βρίσκεσαι μπροστά σε μία επιλογή που δυσκολεύεσαι να τολμήσεις. Μην υπεκφεύγεις – σκέψου ώριμα και προγραμμάτισε προσεκτικά πριν δράσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να εκφράσεις στο ταίρι σου, για να απαλλαγείς από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να σε κυριεύει η ανασφάλεια και ο πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Καρκίνος

Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει με ουσιαστικό τρόπο, αγαπητέ Καρκίνε, αν κι εσύ δεν ικανοποιείσαι όσο θα έπρεπε. Οφείλεις να αναγνωρίσεις πως δεν είναι εφικτό να αντιληφθούν οι άλλοι αυτό που θέλεις ακριβώς χωρίς να τους το εξηγήσεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις μεταξύ σας ισορροπίες όσο μπορείς ακόμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και που κυρίως δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς. Πρόσεχε επίσης τα λόγια σου στους συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις στις οποίες όμως πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί ίσως να κρύβουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Λέων

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις σε αρκετά επίπεδα, για το ζώδιό σου, οι οποίες δυστυχώς θα σε αγγίξουν με αρνητικό τρόπο, εξ αιτίας της κακής σου ψυχολογίας. Άσε τον εαυτό σου να χαρεί για όσα του προσφέρονται και μην τον μπλοκάρεις συνεχώς με κακές σκέψεις. Η σκηνοθεσία της ζωής αποτυγχάνει – άσε το σενάριο στον δημιουργό της.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές επαγγελματικές ευθύνες και να ασχοληθείς λίγο με τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις τίποτα αν πρώτα δεν το διερευνήσεις πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες δυσκολίες προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Σε ό,τι αφορά προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά κατά πόσο σε συμφέρουν. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις παράτολμες κινήσεις στα οικονομικά σου που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα ήδη υπάρχοντα, καθώς επίσης και τις συναλλαγές.

Παρθένος

Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Παρθένε, κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά με σκοπό να εμποδίσει τα σχέδιά σου. Το μέλλον σού ανήκει και μπορείς να το διαμορφώσεις με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς, αρκεί να μην υιοθετείς απαθή στάση, αφήνοντας να επικρατούν ακατάλληλες συνθήκες. Δείξε σοβαρότητα και ασχολήσου προσωπικά με τις επιδιώξεις σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει αισθηματικά, ώστε να έρθουν τα καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις κάποια θέματα που αφορούν το μέλλον. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Γενικά
Ο σωστός προγραμματισμός και η συνέπεια που έδειξες, αγαπητέ Ζυγέ, είχαν σαν αποτέλεσμα να ικανοποιηθείς αρκετά. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία, μπόρεσες να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους σου. Τώρα είσαι σε θέση να μην εκπλήσσεσαι πλέον και να βαδίζεις με τις δικές σου δυνάμεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με το ταίρι σου. Κάποτε θα πρέπει και να πάρεις εκτός από το να δίνεις μόνο. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Οικονομικά, μην πάρεις κανένα ρίσκο σήμερα, ενώ σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις.

Σκορπιός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου – τέτοιες που δεν φαντάζεσαι – αρκεί να μην υπάρξει αδιαφορία εκ μέρους σου, τώρα που οι ευκολίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Δείξε σοβαρότητα στον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα και μην αφήσεις κανέναν να εμποδίσει τον δρόμο σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούν θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Περάστε χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, χωρίς κριτική ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις στην τύχη τους κάποια πράγματα που συμβαίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο με πολλά έξοδα, ενώ θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Οργανώσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου είναι πολύ μεγάλες, αλλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Βάλε τάξη στο πρόγραμμά σου και προσπάθησε να το τηρήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Αργότερα θα υπάρξουν για το ζώδιό σου περισσότερες δυνατότητες για ευχάριστες δραστηριότητες – προς το παρόν περιορίσου στα απαραίτητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά του και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι πλανήτες δείχνουν πλέον, χωρίς περιστροφές, στο ζώδιό σου την κατεύθυνση που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Ετοιμάσου να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς, τώρα που σου δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα επίπεδα. Η θετική σκέψη και η αυτοσυγκέντρωση θα βοηθήσουν το αποτέλεσμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει, αλλά και μην δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου- και μη- που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Στα οικονομικά, φρόντισε να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά ενδεχόμενες συμφωνίες και υπογραφές.

Υδροχόος

Γενικά
Κάποιο φιλικό σου άτομο σε πιέζει, αγαπητέ Υδροχόε, με τις υπερβολικές απαιτήσεις του. Μην αφήσεις άλλα περιθώρια και ξεκαθάρισε τη θέση σου όσο είναι ακόμα καιρός. Αργότερα θα μπορέσεις να δράσεις διαφορετικά, αλλά προς το παρόν οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να ανταποκριθείς σε όσα σου ζητάει.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα προκαλέσουν καβγάδες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα – άσ’ το για άλλη μέρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι προσδοκίες και τα όνειρά σου είναι πολύ έντονα. Να είσαι βέβαιος ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φρόντισε όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, ειδάλλως θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Ιχθύς

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αγαπητέ Ιχθύ, και παράλληλα η ανάγκη σου για αλλαγές βοηθάει σε ακόμα περισσότερη δράση. Μην βιαστείς να επενδύσεις σε όσα έκανες μέχρι σήμερα. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα πριν προχωρήσεις, ώστε να βαδίσεις στην οδό της επιτυχίας.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο τους φρενήρεις ρυθμούς στα επαγγελματικά σου και να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου, ειδάλλως τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα προβλέπονται αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε πάντα κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

oroskopos.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top