Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συντριβή Ολυμπιακού στη Λίγκα με 12-2 και… ξανά πρόεδρος ο Στράτος!

 Η ολική ανακατανομή δυνάμεων που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο χρόνο έζησε την κορύφωσή της στο Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός στήριξε λυσσαλέα την υποψηφιότητα Γιαννίκου την τελευταία εβδομάδα, αλλά λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης συνειδητοποίησε πως τα… κουκιά δεν βγαίνουν, ενημερώνοντας ουσιαστικά όσους τον στήριζαν, πως αποσύρεται και θα επιλέξει μια λύση ενότητας.

Πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκ «χωρίς» Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια!
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
1 ομάδα

Η συμμαχία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έχει πάρει πλέον την πλειοψηφία με το μέρος της ανατρέποντας τους συσχετισμούς της τελευταίας πενταετίας που ήθελαν τον Ολυμπιακό πάντα νικητή στη Λίγκα με… καθεστωτικά ποσοστά (14-2, 15-1 κλπ.).

Κατόπιν της απόσυρσης, και έχοντας κλειδώσει το +50%, η υποψηφιότητα Στράτου έπαιξε χωρίς αντίπαλο. Τελικά τον… ξαναψήφισαν σχεδόν όλοι για πρόεδρο, ενώ πριν 20 μέρες ο Ολυμπιακός είχε αποσύρει την στήριξή του. Ολα αυτά βέβαια ενώ οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν ασφυκτικές πιέσεις τις τελευταίες ημέρες στις ομάδες που ήταν φιλικά διακείμενες προς αυτούς ώστε να στηρίξουν τη δική τους υποψηφιότητα, παρ’ όλα αυτά στο μεγάλο Λιμάνι είδαν ότι δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία.

Ο Γιώργος Στράτος πήρε την ψήφο από 12 σωματεία ενώ οι δύο που καταψήφισαν ήταν ο Ολυμπιακός και η Λάρισα! Από την πλευρά τους οι ΠΑΕ Ηρακλής, Λεβαδειακός, αλλά και η ΕΠΟ δεν ψήφισαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ