Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πεπεισμένος πως ο χρόνος για την κατάρρευση του Αλέξη Τσίπρα μετρά αντίστροφα καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των δικών της αποφάσεων.

Παράλληλα στοιχεία που έχει στη διάθεση του δείχνουν πως η απόσταση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει τις 15 ποσοστιαίες μονάδες και ότι όποτε διεξαχθούν εκλογές ο κ. Τσίπρας θα τις χάσει και μάλιστα με διαφορά.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης το κύριο μέλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πλέον να συγκροτήσει ένα σχέδιο πιο συμβατό με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα για να εξέλθει οριστικά από την κρίση.

Κατά τον πρόεδρο της ΝΔ ήδη τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δύο είναι τα θέματα στα οποία θα κριθεί ο κ. Τσίπρας.

Πρώτον στο ότι είπε ψέματα στον ελληνικό λαό και δεύτερον στο ότι με την πολιτική του οδήγησε την ελληνική οικονομία στα τάρταρα. Στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος κάνει προσπάθειες για να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση αλλά και την ομοψυχία. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top