Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι πιστεύει ο Κυριάκος για τις εκλογές – Που θα κριθεί ο Τσίπρας

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πεπεισμένος πως ο χρόνος για την κατάρρευση του Αλέξη Τσίπρα μετρά αντίστροφα καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των δικών της αποφάσεων.

Παράλληλα στοιχεία που έχει στη διάθεση του δείχνουν πως η απόσταση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει τις 15 ποσοστιαίες μονάδες και ότι όποτε διεξαχθούν εκλογές ο κ. Τσίπρας θα τις χάσει και μάλιστα με διαφορά.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης το κύριο μέλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πλέον να συγκροτήσει ένα σχέδιο πιο συμβατό με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα για να εξέλθει οριστικά από την κρίση.

Κατά τον πρόεδρο της ΝΔ ήδη τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δύο είναι τα θέματα στα οποία θα κριθεί ο κ. Τσίπρας.

Πρώτον στο ότι είπε ψέματα στον ελληνικό λαό και δεύτερον στο ότι με την πολιτική του οδήγησε την ελληνική οικονομία στα τάρταρα. Στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος κάνει προσπάθειες για να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση αλλά και την ομοψυχία. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έpωτά τους, αλλά η Βασιλική νιώθει τύψεις απέναντι...