Αποστάσεις παίρνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας από τις επιλογές του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μία ημέρα μετά την καταψήφιση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για Εξεταστική για τα capital controls και το plan B, ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» επισήμανε πως η «ΝΔ δεν έχει πειστικές προτάσεις». Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν η ΝΔ έχει πειστικό λόγο, απάντησε πως «αυτό μπορεί να κατακτηθεί όταν εμφανίζεις πειστικές και ολοκληρωμένες προτάσεις κάτι που όπως είπε δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε ότι «θα είναι αποτυχία της ΝΔ αν δεν καταφέρει στις επόμενες εκλογές να ξεπεράσει τον πήχη του 40%» και υποστήριξε ότι «η ΝΔ πρέπει να αντιληφθεί πως είναι το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα της χώρας και να μην επικεντρώνει μόνο στο κέντρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top