Ένα πολύ περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα την ώρα που συνεδρίαζε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, στην αίθουσα Γερουσίας, μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα με τη συμμετοχή δύο πρώην πρωθυπουργών (Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά), όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ένας… συριζαίος βουλευτής. Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ.Σιμορέλης που χαιρέτησε την πρώτη σειρά, διέσχισε όλη την αίθουσα, μοίρασε χαμόγελα και στρογγυλοκάθισε σε μια κενή θέση την ώρα που μιλούσε ο Δ. Σταμάτης.

Ο βουλευτής σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη κοίταξε δεξιά, κοίταξε αριστερά, δεν είναι κανέναν άλλον Συριζαίο, παρά μόνον γαλάζιους βουλευτές που κι αυτοί τον κοίταζαν έκπληκτοι, ζήτησε εν συνεχεία χαμηλοφώνως «συγγνώμη», είπε ένα «ωχ ξεστράτισα» και άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε.

«Αμφιβάλλω εάν κατάλαβε τι έκανε ή πού βρέθηκε» φέρεται να είπε αμέσως ο Κώστας Τασούλας. Ορισμένα άλλα στελέχη της ΝΔ νόμιζαν ότι Σιμορέλης αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα, να γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και να προσχωρήσει στη ΝΔ, αφού θυμήθηκαν παλαιότερες δηλώσεις του τύπου «και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top