Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βρήκε νέο… χόμπι ο Σαμαράς

Νέο… χόμπι φαίνεται πως βρήκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr. Βαδίζοντας στα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου που ασχολείται με τη Σοσιαλιστική Διεθνή ο Μεσσήνιος πολιτικός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για την πρεμιέρα του Κέντρου «Βίλφρεντ Μαρτένς», το οποίο θα αποτελέσει ένα think tank για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα συμμετέχει στο προεδρείο του Κέντρου – μαζί με τους πρώην προέδρους της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Ζακ Σαντέρ και τους πρώην πρωθυπουργούς Καρλ Μπιλτ (Σουηδία) και Πέντρο Πάσος Κοέλιο (Πορτογαλία) – και θα επεξεργάζεται θέσεις και προτάσεις που θα προωθούνται στις Συνόδους Κορυφής της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς.

Στην κορυφή της ατζέντας των θεμάτων που θα απασχολήσουν την πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου «συμβουλίου σοφών» του ΕΛΚ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να αντιληφθεί κανείς ότι θα βρίσκεται το Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...