Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κυριάκος κήρυξε τον… πόλεμο στον μνημονιακό Αλέξη – Η στρατηγική της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζει συνεχώς αντιπολιτευτικές στροφές εξαπολύοντας γενικευμένη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χτυπά σε κάθε ευκαιρία τον… μνημονιακό πρωθυπουργό και επιχειρεί να αναδείξει τα σημεία διαφοροποίησης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να πείσει την κοινωνία πως σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική οδός πέραν αυτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη Συγγρού με την ψήφιση του τελευταίου πακέτου μέτρων επισημοποιείται η μετάπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα από την αντιμνημονιακή περίοδο στην φάση της πλήρους αποδοχής των μνημονίων. Για πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία . εμφανίζονται να βρίσκονται στην ίδια πλευρά και ο διαχωρισμός ανάμεσα σε μνημονιακή ΝΔ και αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ δεν στέκει. Ο κ. Μητσοτάκης επεδίωξε την Κυριακή, στη Βουλή, να δώσει προγραμματικό στίγμα, καταθέτοντας την πρόταση για μία διπλή συμφωνία εντός και εκτός συνόρων.

Ο κ. Μητσοτάκης θα χρειαστεί και συνδρομή των πολιτικών του εταίρων στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη, στο Λουξεμβούργο για το ΕΛΚ είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο Πρόεδρος της ΝΔ να διαπιστώσει εάν η θέση που προβάλλει έχει την στήριξη και των κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα φέρει...