Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα Ζώδια σήμερα 29/5/2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 29/5/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει μαχητή, ώστε να δώσεις άμεσες λύσεις σε οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα, πρόσεξε όμως μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Άρης εξακολουθεί να «παγώνει» τις προοπτικές μιας νέας σχέσης, αναθερμαίνοντας ταυτόχρονα τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης με «πρώην». Τι να γίνει, θα το… πιείς κι αυτό το ποτήρι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στους Ιχθύες ίσως να προβληματιστείς από την στάση φίλων ή συγγενών, που επιδιώκουν να γίνουν όλα όπως τα θέλουν. Από την δική σου πλευρά πάντως καλό είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση, ενώ αν σου ζητηθεί να βοηθήσεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, κάντο, διασφαλίζοντας όμως πρώτα τα συμφέροντα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σε «προξενέψει» με έναν δυναμικό αλλά και απαιτητικό χαρακτήρα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοίμασε τον εαυτό σου για μια μικρή κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες δημιουργεί νέα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή αλλά σε κάθε περίπτωση, με δεδομένη την ευελιξία σου και την ικανότητα σου να επικοινωνείς «με κάθε καρυδιάς καρύδι», δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να αξιοποιήσεις ή να αντιμετωπίσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να μην ξεχάσεις την… γυμναστική σου!

Ερωτικά
Ούτε τα «παιχνίδια», ούτε οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σου λείψουν, για την ώρα όμως είναι δύσκολο να προκύψει κάτι περισσότερο. Άφησε λοιπόν τις υποσχέσεις να… αιωρούνται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Όσο κι αν ο Άρης στον Σκορπιό επιμένει να σε ταλαιπωρεί με τα «καπρίτσια» ή τους.. μπελάδες των αγαπημένων σου, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να «ξεχαστείς» μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας κι ίσως ένα ταξίδι ή μια επίσκεψη σου σε έναν ιερό χώρο να συμβάλλει καταλυτικά στο να πετύχεις τον στόχο σου.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος, μια ένταση μπορεί να σου πέσει κάπως «βαριά», δίνοντας σου το έναυσμα για να θέσεις τα όρια σου. Αν πάλι αναζητάς τον «άνθρωπο σου», για την ώρα ψάξε στο… νεανικό κοινό!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» απέναντι σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά να θυμάσαι ότι αν δεν κινηθείς με στρατηγική, τα αποτελέσματα σου θα είναι φτωχά. Παράλληλα η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, με τα έξοδα και τα έσοδα να εναλλάσσονται διαρκώς.

Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που θέλεις αλλά σημασία έχει το τι… μπορεί να έχεις! Κάποιο εμπόδιο δεν σου επιτρέπει να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Συζητήσεις και αναζητήσεις θα μπορούσαν να διευρύνουν τους ορίζοντες σου, αν κατάφερνες να δεις και την άλλη πλευρά ενός ζητήματος! Το πιθανότερο όμως είναι να συμφωνήσεις ότι διαφωνείς, χωρίς να προκύψει κάποια σύνθεση. Επιπλέον, αν ο Άρης στον Σκορπιό σε εξωθήσει σε μια διαμάχη, εξάντλησε πρώτα κάθε περιθώριο συμβιβασμού.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορείς να ελπίζεις σε μια -τουλάχιστον- ενδιαφέρουσα γνωριμία, που όμως θέλει ακόμη δουλειά για να «δέσει». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες «αρυθμίες»…

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μπορεί να θέλεις να κάνεις μια κίνηση, που την κρίνεις ως επωφελή για τα οικονομικά σου, με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό όμως, το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει», σε αυτήν την φάση. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας, φροντίζοντας συνάμα να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου «ετοιμάζει» μια ευχάριστη συνάντηση με ακόμη πιο… ευχάριστη συνέχεια! Αν λοιπόν είσαι ανοικτός/η στις «ήπιες» προκλήσεις, θα πάρεις αυτό που ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού μπορεί να πέσουν όλα επάνω σου! Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, καταφεύγοντας αν χρειαστεί σε κάποιες επιτυχημένες «συνταγές» του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες προάγει την δημιουργικότητα σου.

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Άρης σε κάνει πόλο έλξης παλαιών υποθέσεων, που αναζητούν είτε την δικαίωση τους, είτε μια δεύτερη ευκαιρία κι εσύ βέβαια στην φάση που είσαι τέτοια χατίρια δεν… χαλάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμοχλεύει οικονομικές και οικογενειακές υποθέσεις, καλώντας σε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να γίνουν κι εκείνα που… γίνονται! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να παρακάμψεις ποικίλα εμπόδια για να «βγει» το πλάνο σου αλλά αν νιώσεις την παραμικρή αδιαθεσία, κάνε στην… άκρη και μην επιμείνεις!

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Άρης εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί με συναισθηματικές παλινδρομήσεις και με την συνδρομή της Αφροδίτης στους Διδύμους τα διλήμματα σου θα… πολλαπλασιαστούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Δεν αποκλείεται να κληθείς να συμβιβάσεις κάποιες έντονες διαφορές στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως αυτή είναι η καλύτερη λύση, αφού δείχνει δύσκολο να τα… βρουν από μόνοι τους! Επί προσωπικού όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, αφού η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει κάποια απρόοπτα

Ερωτικά
Φίλοι και γνωστοί εξακολουθούν να μπλέκονται στα προσωπικά σου, ζητώντας σου… ενίοτε να πράξεις κι εσύ το ίδιο. Εδώ είναι όμως που μπορεί να ισχύσει η γνωστή παροιμία με τα πίτουρα και τις κότες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να δράσεις «εδώ και τώρα», κάποιοι όμως φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη, προβάλλοντας αντιρρήσεις και εμπόδια. Αν θέλεις λοιπόν να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει πρώτα να χαράξεις την στρατηγική σου, καταφεύγοντας σε δοκιμασμένες «συνταγές». Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου… ανοίγει πόρτες, την ίδια στιγμή που εσύ έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε μια επείγουσα αναγκαιότητα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σε καλεί να ξεδιπλώσεις τις αρετές σου δείχνοντας σε όλους το τι μπορείς να κάνεις όχι μόνον στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνον το αν θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημα σου, ώστε να καρπωθείς αυτά που πραγματικά σου αξίζουν.

Ερωτικά
Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις και κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες «κόβουν» χρόνο από την προσωπική σου ζωή, κάτι που μπορεί να φέρει γκρίνιες από την… άλλη πλευρά, όλα όμως θα τακτοποιηθούν.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...