Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ καλεί Ποτάμι για κοινή κοινοβουλευτική ομάδα! Το θέμα στην σημερινή ΚΠΕ του κόμματος.

Το πρώτο βήμα συνεργασίας με το Ποτάμι επιχειρούν στο ΠΑΣΟΚ στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν το στόχο για ένα συνασπισμό δυνάμεων της ευρύτερης κεντροαριστεράς που αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ και θα εκφρασθεί και εκλογικά όποτε προκύψουν κάλπες.
Έτσι το πρώτο κάλεσμα που θα απευθύνουν στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είναι η συνεργασία στη βουλή με την προοπτική της ενοποίησης των κοινοβουλευτικών τους ομάδων σε 1.
Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει 16 βουλευτές και το Ποτάμι 11 έτσι θα μπορούσαν αν ενωθούν να γίνουν η 3η κοινοβουλευτική δύναμη ξεπερνώντας τη Χρυσή Αυγή.
Η πρόταση αυτή συζητήθηκε στα μέσα της εβδομάδας στο άτυπο συντονιστικό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (αποτελείται από κορυφαία στελέχη ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και από τις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία) και σήμερα αναμένεται να τεθεί στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει στην Αθήνα. Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις θα οριστικοποιηθεί σε νέα συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μέσα στην εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125-126-127

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125-126-127 Επεισόδιο 125 Ένας παλιός γνώριμος καταφτάνει στην Αρσινόη: ο Ορέστης, που δεν αποκαλύπτει...