Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με «ηχηρή απουσία» προειδοποιεί ο Ν. Νικολόπουλος για τα προαπαιτούμενα

Στο ενδεχόμενο να απουσιάσει από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα αν έρθουν στη Βουλή σε ένα άρθρο αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.

Ξέρω ότι θα τα φέρουν σε ένα άρθρο, είπε, μιλώντας στον Βήμα FM και σημείωσε: «Σας λέω λοιπόν από τώρα την είδηση: Η εισήγηση μου θα λέει “ένα άρθρο εσείς και μέσα όλα, κακά και καλά»; Τοποθέτηση στη Βουλή για ένα προς ένα τα προαπαιτούμενα και ενδεχομένως ηχηρή απουσία, αφού δεν μπορώ να εκφραστώ».

«Πρέπει να βρούμε τρόπους, όπως η εξουσία βρίσκει τρόπους να σε παγιδεύσει και σου λεει “ή όλα ή τίποτα”, τα παίρνεις όλα μαζί πακέτο» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος, ενώ απαντώντας σε επισήμανση των δημοσιογράφων, είπε: «Έχετε δίκιο (το έκαναν και οι προηγούμενοι). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστό. Η παρούσα κοινοβουλευτική θητεία θα έπρεπε να διαφέρει από την προηγούμενη».

Σχολιάζοντας χθεσινό tweet του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκης, ο οποίος έγραψε ότι «ο κ. Νικολόπουλος είναι o τελευταίος άνθρωπος που θέλω πίσω στη Ν.Δ.», του επιτέθηκε με δριμύτητα:

«Ξεκίνησε τη μέρα του με ένα τουίτ λες και του είπε κανένας ότι έχω εγώ καμία σχέση με εκείνον ή εκείνος με εμένα! Εγώ αυτοδημιούργητος, εκείνος άμα του αφαιρέσεις το Μητσοτάκης τι μένει; Μένει τίποτα; Έγραψε ότι αν ποτέ, λέει, γίνει αρχηγός, αν ποτέ και δεν ξέρω σε ποιο κόμμα – φαντάζομαι όχι στο δικό μας το κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία τη δικιά μας την κανονική, όχι τη μαϊμού, όχι τη μεταλλαγμένη, όχι μουσαφιραίοι που ήρθαν χθες και ήρθα τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, μην τρελαθούμε… Είναι γέννημα θρέμμα… Είναι όπου ήταν ο πατέρας του. Εν πάση περιπτώσει, θα περίμενα πολύ και τον περιμένω και σήμερα να πει ότι θα μπει μπροστά στη μάχη της διαπλοκής».

Για τη φράση «ω γέροντα, η ευχή» και ποιον αφορά, ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε:

«Δεν θέλω να εκθέσω τον άνθρωπο. Ας εκτίθεμαι εγώ. Πάντως, ευχαριστώ όλους πολύ για αυτή τη διαφήμιση. Η Coca Cola, για να έχει αυτή τη διαφήμιση, και τι δεν θα πλήρωνε! Μιας και πάει με όλα το “ω γέροντα, η ευχή”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...