Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκηνή για πρόσφυγες που συλλέγει νερό και ηλιακή ενέργεια!

Θα αφήνει εκτός την υγρασία και το κρύο, προσφέροντας τα απαραίτητα σε μία οικογένεια – Υπάρχει μέριμνα και για ζεστό νερόΣτην ανακάλυψη σκηνής που θα συλλέγει πόσιμο νερό και θα παρέχει ενέργεια μέσω του ήλιου δημοσιοποίησε Αμπέερ Σάικλι, με την ελπίδα, όπως δήλωσε, ότι με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνει τη ζωή χιλιάδων προσφύγων, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινούνται από τον τόπο τους, αναζητώντας σε ξένες πατρίδες το παρόν και το μέλλον τους.

Η σκηνή είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να συλλέγει το νερό της βροχής και να αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια. Παράλληλα, θα αφήνει εκτός την υγρασία και το κρύο, προσφέροντας τα απαραίτητα σε μία οικογένεια για να ζήσει, τουλάχιστον για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Υπάρχει μάλιστα ειδική μέριμνα, ώστε το νερό να ανακυκλώνεται και να ζεσταίνεται, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για ένα ζεστό ντους από τους κατόχους. Η ηλιακή ενέργεια που θα συγκεντρώνεται, θα αποθηκεύεται σε μία μπαταρία, η οποία με τη σειρά της θα παρέχει ρεύμα.

Όπως τόνισε η Αμπέερ Σάικλι, η σκηνή αυτή σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει συνέπειες πολέμου, ή φυσικών καταστροφών, ελπίζοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς, να ανακτήσουν σύντομα τη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ