Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νίκος Λυγερός: Ο καθηγητής με IQ 189 υπέρ του «ΝΑΙ»

«Είναι λάθος να υποστηρίζουμε ότι όλοι είναι εναντίον μας»

Υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάσσεται ο καθηγητής Νίκος Λυγερός, μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 Θεσσαλονίκης
Ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας (iq 189), ζήτησε να υπάρξει συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων, ώστε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τους συμμάχους και να πορευτούμε εντός της Ευρώπης.
«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μας αποπέμψουν από την ευρωζώνη, ωστόσο δε μπορεί να γίνεται λόγος για εθνικό νόμισμα, αν πάμε στη δραχμή θα πρόκειται στην πραγματικότητα για τοπικό νόμισμα» είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι λάθος να υποστηρίζουμε ότι όλοι είναι εναντίον μας, στην Ευρώπη υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών, αρκεί να γίνει σαφής ο προσανατολισμός μας».
«Κακώς το ερώτημα διατυπώνεται στα αγγλικά, θα έπρεπε να υπάρχει μόνο στα ελληνικά, ώστε ο ψηφοφόρος να γνωρίζει ποιο είναι το ερώτημα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υφίσταται πλέον το αρχικό ερώτημα, αφού ακολούθησαν σειρά αλλαγών» τόνισε και υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει ευκρινές και σαφές μήνυμα με ποσοστό 60 προς 40 τοις εκατό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 137 Μια παρεξήγηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην...