Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Θάνος Τζήμερος αποκαλύπτει το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος

Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά με κείμενο στην προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα εξηγεί το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος σε μια ανάλυση που όπως λέει καταλαβαίνουν και παιδάκια του δημοτικού.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Τα παρακάτω τα καταλαβαίνουν και παιδάκια του Δημοτικού:

Οι Τράπεζες έχουν διαθέσιμα 500 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά δεν φτάνουν ούτε για το Σαββατοκύριακο. Η ΕΚΤ δήλωσε ότι σε περίπτωση που οι Έλληνες ψηφίσουν ΟΧΙ, δεν πρόκειται να συνεχίσει την τροφοδοσία των Τραπεζών και επιπλέον τα χρήματα που έχουν πάρει ήδη οι Τράπεζες θα προστεθούν στο χρέος της χώρας το οποίο έτσι θα προσεγγίσει το μισό τρισεκατομμύριο!!! Άρα, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ, οι Τράπεζες αύριο – μεθαύριο στεγνώνουν. Το κράτος περνάει σε καθεστώς οριστικής χρεοκοπίας και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει ΟΥΤΕ ΜΙΘΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ. Η αγορά καταρρέει πλήρως. Αδειάζουν supermarkets και βενζινάδικα, ξεμένουν από υλικά και φάρμακα τα νοσοκομεία, ξεμένουν από καύσιμα όλα τα οχήματα και οι μονάδες παραγωγής ενέργειας, αρχίζουν διακοπές στο ρεύμα, δελτίο στα όποια εναπομείναντα τρόφιμα, λεηλασίες στα καταστήματα. Οποιοδήποτε μηχάνημα πάθει βλάβη αχρηστεύεται αφού δεν θα μπορούμε να προμηθευτούμε ανταλλακτικά. Η χώρα σε έναν, το πολύ, μήνα έχει επιστρέψει αιώνες πίσω.

Τα παραπάνω τα καταλαβαίνουν και παιδάκια του Δημοτικού.
Άρα το πραγματικό ερώτημα είναι:

Θες να συνεχίσουν να μας κυβερνούν άνθρωποι με νοημοσύνη και ικανότητα αντίληψης χαμηλότερη από παιδιών του Δημοτικού;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ηπατίτιδα «θερίζει» τους Ευρωπαίους: Κοστίζει 64.000 ζωές τον χρόνο

Επιτακτική ανάγκη να αυξηθεί η διάγνωση στα αρχικά στάδια, προειδοποιεί το ECDC. Τι δείχνει νέα έκθεση. Εκατομμύρια Ευρωπαίοι πάσχουν από ιογενή ηπατίτιδα η οποία υπονομεύει...