Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 23/5/2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 23/5/2015


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η αναζωογόνηση είναι το μυστικό της ημέρας. Είναι σαν να αντλείς μια μυστική δύναμη από την εσωτερική σου ενέργεια η οποία θα σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ καλά, καθώς επίσης να πιστέψεις σε οτιδήποτε καλό σου συμβεί.
Ερωτικά: Η καρδιά σου μπορεί να είναι πληγωμένη αλλά θα βρει τρόπο να θεραπευτεί. Θα αποφασίσεις εσύ να την θεραπεύσεις με καλές ιδέες αλλά και ισχυρά συναισθήματα τα οποία θα παράγεις μέσα σου, γιατί πιστεύεις πλέον περισσότερο στον εαυτό σου αλλά και στο καλό πεπρωμένο σου. Το Λιοντάρι θα σε πλησιάσει και πάλι.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να φοβάσαι θα καταφέρεις με τη δύναμή σου να αντιστρέψεις τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε μπλόκαραν είτε θα αναλάβεις κάτι και θα το φέρεις εις πέρας. Οπότε αυτό θα σε εμψυχώσει πολύ θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια απόλυτη φάση και αυτό ίσως σε κάνει δογματικό και σε απομακρύνει από καταστάσεις που σε βοηθάνε να ελίσσεσαι. Αλλά ίσως να σε απασχολούν θέματα που έχουν υψηλή ηθική αξία, οπότε δεν τα διαπραγματεύεσαι.
Ερωτικά: Προτιμάς να μην κάνεις καμία κίνηση γιατί το θεωρείς πολύ προσβλητικό από την πλευρά σου να σηκώσεις το τηλέφωνο ή να στείλεις μήνυμα. Περιμένεις να δεις τι θα κάνει το άλλο το άτομο γιατί θέλεις πλέον να κάνει κινήσεις από μόνος του/της.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις αλλά δεν αγωνιάς, γιατί βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό να μην κινούνται τα θέματα έτσι όπως τα θέλεις. Πιθανόν να έχεις μια υπερβολή σε ιδέες και σκέψεις και αυτές να σε καθορίζουν. Αν πάντως κρατάς αποστάσεις, δεν θα είναι εύκολο να προσεγγίσεις τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που θέλεις προκειμένου να εξασφαλιστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν περιορίζεσαι πλέον σε εκτιμήσεις και απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι. Προτιμάς να είσαι μόνο στα δικά σου για να μπορείς να τα βγάλεις πέρα γιατί, για να περάσεις καλά, χρειάζεσαι μια δυναμική αλλά και πολύ σταθερή συμπεριφορά, ακόμα και σε σχέση με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Αποδεικνύεις ότι έχεις μεγάλη καρδιά και μπορείς να συγχωρήσεις ακόμα κι ένα άτομο που τώρα θέλει να επιστρέψει. Το καλό είναι ότι μπορείς να συζητήσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που είχαν συμβεί μεταξύ σας. Γιατί έχεις το θάρρος αλλά και το άνοιγμα του μυαλού που θα σε βοηθήσει να συμπεριφερθείς με αυτόν τον τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να καταλάβεις ακόμα και κάποια λάθη που έχεις κάνει και αυτό θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να τα επαναλαμβάνεις. Όσο βέβαια προχωράς προς αυτήν την κατεύθυνση, τόσο πιο εύκολα βρίσκεις τον δρόμο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα περάσεις καλά και μάλιστα πολύ βασιλικά γιατί θα είσαι πολύ χαριστικός/η στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους. Πρόσεξε βέβαια μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να σε κυριεύσει ο εγωισμός και να κάνεις υπερβολές για να φανείς.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα ερωτικό πάθος και θέλεις να το εκφράσεις πολύ έντονα οπότε θα σου ανατρέψει κάθε τι αρνητικό αυτή την στιγμή. Πάντως και σε σχέση να μην είσαι θα νιώσεις τη ζεστασιά της καρδιάς σου που αναζητά τον ρομαντικό έρωτα. Το σημαντικό είναι να αφουγκραστείς το κάλεσμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς γιατί νιώθεις ότι είσαι άρχοντας και ας μην έχεις πολλά χρήματα. Εσύ πιστεύεις ότι ακόμα και ένα θαύμα μπορεί να γίνει. Μόνο πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί ίσως κινηθείς σαν να έχεις πολλά χρήματα και αυτό να είναι μια σοβαρή ψευδαίσθηση της καλής διάθεσης που θα νιώθεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ήρθε η ώρα σου να δράσεις και να περάσεις στην επίθεση με την θετική έννοια γιατί όλα είναι πολύ εύκολα αυτή την στιγμή γύρω σου, οπότε βρίσκεις τον εαυτό σου και θυμάσαι την δύναμή σου.
Ερωτικά: Σίγουρα θα κάνεις δηλώσεις χωρίς να φοβάσαι ότι κάποιος/α θα σε εκμεταλλευτεί ή θα σε απορρίψει. Δεν σε νοιάζει καθόλου αυτή την στιγμή η απόρριψη για αυτό μπορεί να δεχτείς να μιλήσεις ακόμα και με ένα άτομο που σου έχει φερθεί πολύ άσχημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αδυναμία σου θα γίνει δύναμη και αυτό θα είναι το θαύμα της μεταμόρφωσής σου, γιατί θα θέλεις να το ζήσεις πολύ δημιουργικά. Πάντως, αν έχεις πίστη, θα είσαι ο εαυτός σου και θα ξεπεράσεις το φόβο της αποτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μαζέψεις με ένα τρόπο τα κομμάτια σου και αυτό είναι που σε βάζει σε μια διαδικασία πολύ εσωτερική γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πληροφόρηση που σε αποσπά από την συγκέντρωσή σου. Θα τα καταφέρεις όμως έστω και με την απομόνωση να ενώσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου προς μια κατεύθυνση.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ένα άτομο συνέχεια αλλά αυτό που σε προβληματίζει είναι προς τα πού να κινηθείς για να μη βρεθείς έξω από το παιχνίδι. Γιατί ο Σκορπιός κάθε λίγο και λιγάκι σου δημιουργεί και ένα πρόβλημα. Και τώρα θέλεις να είσαι όσο μπορείς καλύτερος/η για τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρει η αναγνώριση από τα άλλα άτομα, κυρίως αν κάνεις μια καλλιτεχνική ή δημιουργική δουλειά γιατί αυτό θα σου κάνει καλό. Αλλά μάλλον φοβάσαι να κάνεις άλματα που θα σε βγάλουν μπροστά και περιμένεις να σε σπρώξει κάποιος άλλος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο και να φοβάσαι θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα είναι αρκετά τολμηρές για το χαρακτήρα σου και όταν τις κοιτάς από μακριά μπορεί να σου φανούν σαν μεγάλη αποκοτιά. Αλλά θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα χρειαστεί αναγκαστικά να πάρεις θέση ή έστω να έχεις μια πολύ δυναμική εμφάνιση και μόνο με την παρουσία σου.
Ερωτικά: Αναζητάς μέσα σου τον απόλυτο έρωτα και σήμερα κάνεις απολογισμό αν μπορείς τελικά να δώσεις και εσύ τα αντίστοιχα συναισθήματα. Γιατί δεν είναι πολύ εύκολο να δίνεις πολλά χωρίς να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις. Οπότε μπορεί και να κάνεις πίσω αν είναι να δώσεις μόνο χωρίς να πάρεις. Σε έχουν κουράσει πλέον οι θυσίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεις έναν τρόπο για να εκτονώσεις την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που έχεις και θα τα καταφέρεις, κυρίως αν πρόκειται να απευθυνθείς σε πολύ κόσμο. Όσο εσύ κινείσαι πάντως τόσο υπάρχει βελτίωση. Άρα το μυστικό είναι η δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να είσαι το κέντρο και χωρίς να το καταλάβεις θα βρεθείς στο επίκεντρο της σκηνής που έχεις εσύ ήδη δημιουργήσει. Η καρδιά σου θα είναι πολύ ζεστή για να ανοίξει σε άτομα που δεν έχεις και την καλύτερη άποψη για αυτά. Αλλά προκειμένου να βρεθείτε και να ξεχωρίσεις, θα κάνεις υπερβάσεις και ίσως υπερβολές.
Ερωτικά: Η ανοιχτή διάθεση από καρδιάς θα σε βοηθήσει να ερμηνεύσεις αλλιώς όλες τις συναισθηματικές αντιδράσεις ενός Λιονταριού που βέβαια σε ενδιαφέρει και σε κάνει με τον τρόπο του να ανοίγεσαι και να έχεις μεγάλη αισιοδοξία. Το δύσκολο βέβαια είναι να μειώσεις τον εγωισμό σου απέναντι στον Υδροχόο που σε αναγκάζει με τον τρόπο του να δείξεις άλλο πρόσωπο από αυτό που είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως ς πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου σε θέματα δημιουργίας και μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος για να τελειώσεις αυτά που θέλεις. Όσο πάντως είσαι ανοικτός/η σε κάθε νέα εμπειρία, τόσο θα κερδίζεις περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η υποστήριξη που παρέχεις αυτήν τη στιγμή στον εαυτό σου θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Γιατί συνέχεια τον παραμελείς και ίσως να μην ξέρεις και πώς να τον αγαπήσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις από σήμερα γιατί θα συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα που πιθανόν να μην τα είχες καν αντιληφτεί.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι είναι μοναδική και το ξέρεις πολύ καλά αρκεί να ξεπεράσεις την έλλειψη ελευθερίας που νιώθεις από την πλευρά σου μερικές φορές. Οι δηλώσεις που θα κάνεις είναι μοναδικές γιατί θα νιώθεις έντονα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια επιτυχία στο τσεπάκι, αρκεί να μπορέσεις να την πάρεις ολόκληρη και να μην κολλήσεις την τελευταία στιγμή σε λεπτομέρειες που δεν θα έχεις διασταυρώσει με άλλα πρόσωπα. Πάντως, ένα συνεργάτης θα γυρίσει πίσω σε εσένα τρέχοντας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις με τα δικά σου μέτρα και την δική σου λογική δεν θα τα καταφέρνεις γιατί θα υπάρχει έντονη ενέργεια που θα σε ξεπερνάει. Αυτό αν δεν το φοβηθείς θα σου κάνει καλό γιατί θα βγεις έξω από τα δοκιμασμένα και τα συνηθισμένα.
Ερωτικά: Έχεις να λαβαίνεις αρκεί να μην φοβηθείς να το πάρεις. Μπορεί ένα άτομο που έκανες παρέα σαν φίλος να είναι έτοιμος/η να σου δώσει πολλά πράγματα αρκεί να το πιστέψεις και να εμπιστευτείς. Με το Λιοντάρι ή τον Σκορπιό όλο κάτι παίζεται αλλά δεν μπορείς να καταλήξετε γιατί είστε ήξεις αφίξεις. Ενώ αντίθετα με τον Καρκίνο έχεις μια καλύτερη και στενή σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι με άτομα που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και σίγουρα θα σε συμπαρασύρουν σε ένα ρυθμό που είναι πολύ γρήγορος αλλά και υπερβολικός. Μάλλον θα προσπαθήσεις να ανταποκριθείς γιατί έχεις βάλει και στοίχημα με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εποχή της μοναχικότητας περνάει γρήγορα και αυτό είναι που θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και σχέδια γιατί μόνο έτσι θα νιώσεις ότι ανήκεις κάπου.
Ερωτικά: Η συντροφικότητα είναι για σένα μια πολύτιμη εμπειρία γιατί σου δημιουργεί μια εσωτερική απλοχεριά που την έχεις ανάγκη αυτήν την περίοδο, γιατί γίνεσαι αναγκαστικά καλύτερος/η και πιο χρήσιμος/η. Μπορεί με τον Καρκίνο να έχεις δυσκολίες, αλλά αν δεν τον παρεξηγήσεις και έρθεις στη θέση του για να κατανοήσεις πως νιώθει, τότε θα κάνεις ένα βήμα εξέλιξης.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη από συνεργάτες και από άτομα που θα σε πιέζουν με τον τρόπο τους για να βγεις έξω από τα όρια σου. Αυτό θα το πετύχεις μόνο όταν έχεις την διορατικότητα και την ευστροφία να μοιραστείς τις ιδέες αλλά και τις εμπειρίες σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλεις να κάνεις αλλά ίσως να τα καθυστερείς γιατί έχει μπει ο εγωισμός στη μέση και δεν σε αφήνει να ελιχθείς αναλόγως. Πάντως είναι δεδομένο ότι θα κάνεις κάτι που θα σε βγάλει από την αφάνεια.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις με το Λιοντάρι να βγείτε και να τα πείτε όπως δεν τα είχατε άλλη φορά. Το δύσκολο είναι ότι θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να βγεις εσύ από πάνω, οπότε θα έχεις μια στάση υπεράνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά έξοδα και φοβάσαι ότι θα βγεις από το παράθυρο. Όμως, ότι και να κάνεις δεν μπορείς να βρεις τρόπους να μειώσεις τα έξοδά σου γιατί αυτήν τη στιγμή όλα τα χρειάζεσαι. Ίσως αν δεν θέλεις να κάνεις εντύπωση να μειώσεις κάτι, αλλά θέλεις να φαίνεσαι και γενναιόδωρος/η.

astrology.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ