Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τούρκος (!) Πράσινος υπουργός της Σουηδίας (!!) συνέκρινε τους «ηρωϊκούς» ισλαμοφασίστες της Συρίας με τους «ηρωϊκούς» Σουηδούς ναζί!!

…που πολέμησαν τους «κακούς» Σοβιετικούς στην Φινλανδία τον Β´ ΠΠ!
Πράσινοι, ισλαμιστές και ναζί, το ίδιο μαγαζί.
Αυτή είναι η κατάντια της Ευρώπης. Τούρκος φασίστας τρυπώνει στους «Πράσινους» που έχουν καταντήσει η φωνή της Τουρκίας στην Ευρώπη. Με το μαύρο χρήμα καταφέρνουν και εκλέγονται για να προωθούν την ατζέντα κατά της «ισλαμοφοβίας» και να στήνουν πυρήνες ισλαμοφασιστων στην Ευρώπη.
Οι μολυσμένοι αυτοί εγκέφαλοι βεβαια ειναι αυτοί που μεθοδεύουν την τουρκοκίνητη σφαγή στην Συρία και αλλού. Μόνον που τώρα εκδήλωσε τα βρωμερά του αισθήματα, συγκρίνοντας τους σφαγείς ισλαμοφασιστες της Συρίας με τους ηρωϊκούς Σουηδούς ναζί που πολέμησαν τους …Σοβιετικούς! Και η Ευρώπη κάθεται και τους κοιτάει!
Ο Υπουργός Οικισμού της Σουηδίας Mehmet Kaplan γεννήθηκε στην Τουρκία, ιδρυτικό μέλος της Οργάνωσης Μουσουλμάνων της Σουηδίας για Ειρήνη και Δικαιοσύνη, μέλος του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Σουηδίας.

Την 1η ιουλίου 2014, στο Συνέδριο «Αγώνας κατά του Ρατσισμού Τώρα» που πραγματοποιήθηκε στο Visby, Kaplan, συνέκρινε τους νεαρούς Μουσουλμάνους από τη Σουηδία που πήγαν να πολεμήσουν στην Συρία με τους νέους της Φιλανδίας που πολέμησαν εναντίον της Ρωσίας κατά τον Ρωσοφιλανδικό πόλεμο 1939-40!!!

Συμμετείχε στην αποστολή του πλοίου για την Γάζα, στο οποίο την 31.5.2010 οι Ισραηλινοί έκαναν επέμβαση με 9 νεκρούς.

http://www.thelocal.se/20141014/former-swedish-mp-calls-minister-an-islamist

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ