Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ 0-0

Στον Ταυρο βρήκαμε μία διαφορετική ΑΕΚ απ’ όλες τις άλλες φορές. Οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν πολύ να ανοίξουν την αμυντική γραμμή της Καλλιθέας. Μίλησε όμως η ποιότητα της Ένωσης, η οποία στο 31′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αραβίδης σέντραρε από αριστερά, ο Ρόβας έγινε αποδέκτης της μπάλας, την έσπασε στον άξονα με τον Ντούνη να σουτάρει εύστοχα για το 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Δικέφαλος κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη με το παρθενικό γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους. Ύστερα από κούρσα του Ντακόλ, ο Βραζιλιάνος μοίρασε στον Νιγηριανό, ο οποίος πλάσαρε όμορφα για το 0-2, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης η ΑΕΚ έριξε ρυθμούςε, η Καλλιθέα προσπάθησε να μειώσει, αλλά ο Βούρας με σημαντικές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του. Έτσι διατηρήθηκε το 0-2 υπέρ του Δικεφάλου μέχρι τέλους.

Τι κρατά η ΑΕΚ απ’το παιχνίδι; Φυσικά την εμφάνιση και το γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι με τη κιτρινόμαυρη φανέλα. Στην τελευταία αγωνιστική η Ένωση θα φιλοξενήσει κεκλεισμένων των θυρών τον Άλιμο.

Καλλιθέα: Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Κατσικογιάννης, Τεγούσης, Μπέλης, Ντουρμισάι, Φράγκος, Αρναρέλλης

ΑΕΚ: Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Κολοβέτσιος, Ντούνης, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Κρισάντους, Ντακόλ, Γιόχανσον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ