Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ 3-0

Η Ξάνθη ήταν ανώτερη του ΟΦΗ που ταλανίζεται από προβλήματα. Οι ακρίτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο 18′ από στημένη φάση. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σολτανί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και άνοιξε το σκορ. Εφτά λεπτά αργότερα, οι Θρακιώτες κέρδισαν πέναλτι, από χέρι του Μαραθιανού, ο Κλέιτον ευστόχησε απ’τα 11 βήματα και κάπου εκεί, η υπόθεση πρόκριση, άρχισε να γέρνει προς την πλευρά των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Η Ξάνθη έριξε πολύ την έντασή της, αφού την βόλευε το σκορ και έτσι βγήκαν λιγότερες φάσεις. Στο τέλος του ματς πάντως, ο Σολτανί δεν τη χάρισε τον ΟΦΗ και αφού μπήκε στην περιοχή πέτυχε το 3-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ.
Έτσι μετά τον Παναθηναϊκό, οι ακρίτες έθεσαν εκτός διοργάνωσης και τον ΟΦΗ και περιμένουν τον αντίπαλό τους στους “4”.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Καπετανος.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Δαμιανάκης Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Μαραθιανός, Φαζός, Μακρής.
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα φέρει...