Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Κείμενο φωτιά ανέβασε χθες βράδυ στην προσωπική του σελίδα στο facebook  o Θάνος Τζήμερος, προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media.
Με τίτλο : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ και χαρακτηρίζοντας τη μέχρι τώρα πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης ως”Ρεσιτάλ γελοιότητας, ρεσιτάλ ασυνέπειας, ρεσιτάλ κωλοτούμπας” προκαλεί θύελλα αντιδράσεων σε facebook και twitter.
Στο τέλος μάλιστα κάνει την πρόβλεψη “Η πτώση σας θα είναι φαντασμαγορική, απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα.”
Δείτε όλη την ανάρτηση του προέδρου της Δημιουργίας Ξανά

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η φράση είναι μισή. Έπρεπε να συμπληρώσω “και του Στάλιν”. Η τακτική είναι απλή: ντοπάρεις τους οπαδούς σου φλομώνοντάς τους στο ψέμα. Κι όταν αρχίσουν και σκάνε τα ψέματα, εξαπολύεις κυνήγι μαγισσών, στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Χωρίς αντεπιχειρήματα, μόνο με χαρακτηρισμούς. Οι εχθροί είναι οι άλλοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Μπόερς, Βίκινγκς. Που μας ζηλεύουν και θέλουν το κακό μας. Η Ε.Ε. στο σύνολό της (όχι μόνο η Γερμανία), που “ξηλώθηκε” το μεγαλύτερο χαμηλότοκο δάνειο στην ιστορία της ανθρωπότητας για να μην πεθάνουμε της πείνας, που έφαγε την μεγαλύτερη χασούρα στην ιστορία της ανθρωπότητας από κρατικά ομόλογα, που μας έδωσε τις μεγαλύτερες καθαρές εισροές στην ιστορία της ανθρωπότητας (πάνω από 80 δισ. ήταν το καθαρό όφελος, το δώρο της Ε.Ε. μέσω των πακέτων Ντελόρ, των ΜΟΠ και του ΕΣΠΑ σε ένα κράτος που μόνο να διορίζει αργόμισθους ξέρει) επειδή μας λέει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να δανείζει άλλο χωρίς να ελέγχει το τι τα κάνουμε τα λεφτά, επειδή μας υποδεικνύει τα λάθη που δεν θέλουμε να διορθώσουμε, είναι οι “εχθροί” με τους οποίους “είμαστε σε πόλεμο”, που “μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό”, που “σφίγγουν τη θηλειά”. Ο Σόιμπλε είναι ναζί, όσοι δεν αντέχουν τις ηλιθιότητες του θίασου των απροσάρμοστων είναι σκευωροί, τα καραγκιοζηλίκια των “υπερήφανων” διακονιάρηδων είναι γενναία στάση.
Newspeak. Aυτές ακριβώς είναι οι τεχνικές των ολοκληρωτικών καθεστώτων, που μας έχουν καταστήσει τον περίγελω της Ευρώπης και μας έχουν φέρει με το ένα πόδι έξω από το ευρώ. Στο εσωτερικό όσοι τολμούν να εκφέρουν αντίθετη άποψη υποστηρίζοντας ότι η διεθνής απομόνωση της χώρας μόνο κακό μας κάνει, είναι οι κουίσλιγκ, οι προσκυνημένοι, οι γερμανοτσολιάδες. Ε, λοιπόν, ναι, αυτή ΗΤΑΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ και όλων των καθαρμάτων του κόκκινου και του μαύρου φασισμού. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΜΙΜΕΙΤΑΙ. Να το ξαναπώ να το εμπεδώσετε: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΜΙΜΕΙΤΑΙ.
Ο 40ετής φασισμός της δήθεν αριστεράς πρέπει να τελειώνει. Η “ευλογία” της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ θα δείξει στους πάντες πόσο ψεύτες, πόσο απατεώνες, πόσο ανίκανοι, πόσοι γελοίοι είναι. Και πόσο φασισταριά του κερατά. Σηκώθηκε και έφυγε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διότι ενοχλήθηκε να ακούει την αλήθεια, ενώ για το “γερμανοτσολιάς” που μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε εμένα ως αποδέκτη δεν ενοχλήθηκε. Σε χλωρό κλαρί δεν θα σας αφήσω, προδότες της χώρας. Διότι προδοσία της χώρας είναι να την αφήνεις να τσακίζεται στα βράχια και το μόνο που σε ενδιαφέρει να είναι το καινούργιο αίμα που θα πετάξεις σε ένα κοινό που εκπαίδευσες να φέρεται ως όχλος του Κολοσσαίου, για να σώσεις την καρέκλα σου.
Διότι αν δεν σε ενδιέφερε η καρεκλίτσα και τα βουλευτικά αυτοκίνητα που βουτήξατε όλοι οι λιμασμένοι αναρχοάπλυτοι, έπρεπε να βγεις και να πεις:
Σας είπαμε ότι θα διώξουμε την τρόικα. Δεν το καταφέραμε. Σας είπαμε ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο. Δεν το καταφέραμε. Σας είπαμε ότι με ένα νόμο κι ένα άρθρο θα σας κάνουμε πλούσιους. Διαπιστώσαμε ότι δεν γίνεται. Σας είπαμε ότι δεν θα ξαναδανειστούμε. Γυρνάμε τον κόσμο όλον παρακαλώντας σα ζήτουλες. Σας είπαμε ότι θα μειώσουμε τους φόρους. Δεν μπορούμε το κάνουμε. Σας είπαμε ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Δεν θα το κάνουμε ούτε κι αυτό. Σας είπαμε πρώτη φορά αριστερά. Αναγκαστήκαμε να συνεργαστούμε με τον ψεκασμένο ακροδεξιό. Αναγκαστήκαμε να προτείνουμε για ΠτΔ όχι ένα σύμβολο της αριστεράς αλλά τον ορισμό της πελατειακής δοσοληψίας. Για όλα αυτά, ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ. Το παλέψαμε, αν θέλετε, αλλά… γιοκ. Αυτό θα έκαναν αν είχαν ίχνος τσίπας. Αλλά αυτοί εκεί. Ρεσιτάλ γελοιότητας, ρεσιτάλ ασυνέπειας, ρεσιτάλ κωλοτούμπας.
Η πτώση σας θα είναι φαντασμαγορική, απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα. Ελπίζω να σας ακολουθήσουν και οι άλλοι απατεώνες, της ελαφρολαϊκής σοσιαλδεξιάς που σας έστρωσαν τον δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ