Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3

Απίστευτο παιχνίδι, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, έγινε απόψε στο «Βιθέντε Καλντερόν», όπου η Μπαρτσελόνα νίκησε στον αγώνα ρεβάνς την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας με δύο νίκες.
Οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει στο «Καμπ Νου» 1-0, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» βρέθηκαν να έχουν ισοφαρίσει το σκορ της πρώτης αναμέτρησης με γκολ του Φερνάντο Τόρες από τα… αποδυτήρια, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο διεθνής επιθετικός έγραψε το 1-0.
Στο 9΄ ο Νεϊμάρ ισοφάρισε, αλλά στο 30΄ ο Ραούλ Γκαρσία νίκησε τον Τερ Στέγκεν από τα 11 μέτρα και ξανάδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο, που επιζητούσε άλλο ένα γκολ για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.
Τελικά το γκολ σημείωσε στο 38΄ ο Μιράντα αλλά εις βάρος του τερματοφύλακά του, Γιαν Όμπλακ, ενώ στο 41΄ και σε υποδειγματική αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι βρήκε τονΛουίς Σουάρες, αυτός γύρισε την μπάλα και ο Νεϊμάρ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-3.
Η Ατλέτικο ζητούσε πλέον άλλα τρία γκολ κι ένα σκορ 5-3 για να προκριθεί, κυνηγούσε δηλαδή μια ουτοπία, αφού μετά τη λήξη του ημιχρόνου κι ενώ οι ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια ο διαιτητής τον απέβαλε.
Στο 47΄ πάντως θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποβληθεί και ο Αρντά Τουράν, καθώς ο Τούρκος δεν συμφώνησε σε μια υπόδειξη του βοηθού και αφού έβγαλε το παπούτσι, το πέταξε εναντίον του (!) για να τιμωρηθεί απλώς με κίτρινη κάρτα.
Τελικά πάντως οι γηπεδούχοι δεν απέφυγαν τη δεύτερη αποβολή, καθώς στο 84΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μάριο Σουάρεθ, κι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μόνο η Μπαρτσελόνα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε σταμάτησαν στον Όμπλακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 Η επιχείρηση απόσπασης του Δημητρού από το ψυχιατρείο δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Διονύση και την...