Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 278-279

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Επεισόδια 278-279

Δείτε το επεισόδιο 278 ΕΔΩ και το επεισόδιο 279 ΕΔΩ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ 278

Παρά τις προσπάθειες της Μελίνας και της οικογένειας να εμψυχώσουν τον Αχιλλέα, ο ίδιος μοιάζει να έχει ήδη καταδικάσει τον εαυτό, αφού όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι εναντίον του.

Ο Διαμαντής αγχωμένος από την απόφαση της Αναστασίας να μιλήσει στον Ματθαίο για το παιδί τους, ζητά από τον Σήφη να την συνεφέρει. Η συμπεριφορά και η στάση της Δάφνης όσον αφορά τις κατηγορίες που διαδίδει για τον Σήφη, εξοργίζουν τόσο πολύ τον Παύλο που προειδοποιεί τον Μάρκο, πως αν δεν την σταματήσει, θα χειριστεί ο ίδιος το θέμα.

Η Αναστασία ταράζεται, όταν ο Μανωλιός της λέει πως για να την ευχαριστήσει, μεγαλοποίησε τα πράγματα, ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Αχιλλέα. Και ενώ ο Διαμαντής συνεχίζει το θέατρο συμπαράστασης προς τους Ματθαίους, πισώπλατα χρυσοπληρώνει του μάρτυρες κατηγορίες, ώστε να εξασφαλίσει την καταδίκη του Αχιλλέα.

Η Κωνσταντίνα συγκρούεται με τον Μανωλιό, το ίδιο και η Δάφνη με τον Μάρκο, αφού τα δύο ζευγάρια μοιάζουν να έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα όσο αφορά την δίκη του Αχιλλέα.

Μετά και την κατάθεση της Αναστασίας, η Μελίνα αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια της Ευρυδίκης, προκειμένου να δώσουν ψεύτικο άλλοθι του Αχιλλέα τη στιγμή που έγινε η δολοφονία της Λουκίας.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ 279

Ο Αχιλλέας απογοητευμένος και θυμωμένος με τη Μελίνα εξαιτίας των αμφιβολιών που του εξέφρασε περί της αθωότητάς του, περιμένει να αρχίσουν τις καταθέσεις τους οι μάρτυρες υπεράσπισης, με την ελπίδα να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στο δικαστήριο. Η απογοήτευσή του είναι μεγάλη, καθώς ο Πάτροκλος ηθελημένα ή όχι, στην κατάθεσή του πέφτει σε αντιφάσεις, ενώ η προσπάθεια του Ματθαίου να τον στηρίξει με την μαρτυρία του, γυρίζει εναντίον του, μετά την πολύ σκληρή παρέμβαση του εισαγγελέα.

Οι ελπίδες για τον Αχιλλέα δείχνουν να καταρρέουν η μια μετά την άλλη. Στο μεταξύ, στα Χανιά, η μόνη που υποστηρίζει την αθωότητά του είναι η Δάφνη και γι΄ αυτό τον λόγο, όλοι μοιάζουν να της έχουν γυρίσει την πλάτη, ενώ και η σύγκρουσή της με τον Μάρκο φτάνει σε ακραίο σημείο.

Η ανάγκη της Αναστασίας να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον πατέρα της, θα συναντήσει τη σφοδρή αντίδραση του Διαμαντή.

Και ενώ η δίκη του Αχιλλέα συνεχίζεται, κάποιοι πιστεύουν ακράδαντα πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο Σήφης

δείτε τα προηγούμενα επεισόδια
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 264-265  ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 266-267 ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 268-269 ΕΔΩ
ΤΟ ΕΠΕΙΣΣΟΔΙΟ 270 ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 271-272 ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 273-274 ΕΔΩ
Τ0  275-276 ΕΔΩ
ΤΟ 277 ΕΔΩ
ΤΟ 278 ΕΔΩ
ΤΟ 279 ΕΔΩ
ΤΑ 280-281 ΕΔΩ
ΤΟ 282 ΕΔΩ
ΤΑ 283-284 ΕΔΩ
ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140 Επεισόδιο 138 Η Μιράντα έχει...