Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η νέα σελήνη του Νοεμβρίου στο Σκορπιό. Προβλέψεις ζωδίων

Διάβασε και δες όλες τις προβλέψεις του ζωδίου και του ωροσκόπου σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 7/11 στο ζώδιο του Σκορπιού!

Αυτή την Τετάρτη στις 7 Νοεμβρίου, γυρίζουμε μία νέα σελίδα κάνοντας ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα, κάτι το οποίο μας προδιαθέτει άλλωστε η Νέα Σελήνη που αυτή την φορά πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού (στην 15ο 11’, δηλαδή στο δεύτερο δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου, γίνεται στο 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού, όπου κυβερνήτης είναι ο Πλούτωνας, ενώ συγκυβερνήτης είναι ο Ποσειδώνας. Και οι δύο αυτοί πλανήτες συμμετέχουν θετικά στο φαινόμενο, δίνοντάς μας το μήνυμα ότι βρισκόμαστε στην κατάλληλη εποχή, για να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο!

Λέξεις Κλειδιά για τη Νέα Σελήνη: Κάθαρση, αναζωπύρωση πίστης, δημιουργικότητα, ελπίδα, μεταμόρφωση, φιλευσπλαχνία, δημιουργικότητα, έμπνευση, στόχοι, επίτευξη, αποτελεσματικότητα, ενδυνάμωση.

Τα ζώδια που θα έχουν σημαντικά νέα ξεκινήματα: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Ποιοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν σχέδια / επιθυμίες: Παρθένοι – Ιχθύες, Καρκίνοι- Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου

Σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις θα έχουν: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Χριστός Ανέστη! Το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάζει τις ψυχές όλων μας και να φέρνει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Χρόνια...