Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Η Όλγα, αποκαρδιωμένη, οδηγείται στο κρατητήριο κι από’ κει στις φυλακές Τρικάλων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τη δίκη. Ο Άλεξ της υπόσχεται πως θα την βγάλει από κει μέσα και πως θα προσέχει την κόρη τους σαν τα μάτια του. Η Τατιάνα συμβουλεύει την Αθηνά να πάει με τα νερά του Νικόλα, γιατί μπορεί να τους δώσει χρήσιμες πληροφορίες, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

Η Αμαλία πετυχαίνει τον Σέκερη εκτός υπηρεσίας και έρχεται σε επαφή με μια πιο ανθρώπινή του πλευρά. Ο Στέφανος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Όλγα, αλλά εκείνη του λέει να την ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή του. Ο Ορφέας μαθαίνει ότι η Ελένη ξεκίνησε την πρακτική της σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας και θορυβείται.

Η Αμαλία επιστρέφει στο Λονδίνο και προειδοποιεί τον Θεοχάρη πως αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα χάσει την κόρη του για πάντα. Ο Άλεξ με την Άννα και τη Λήδα επιστρέφουν στην Αίγινα κι όλοι αναλαμβάνουν να βοηθήσουν το ζευγάρι με την φροντίδα της μικρής. Ο Νικόλας με την Αθηνά μπλέκουν σε μια ακόμη περιπέτεια που αυτή τη φορά θα τους αναγκάσει να συμμαχήσουν.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11-12-13-14 ΕΔΩ

15-16-17-18 ΕΔΩ

Για επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Α ΚΥΚΛΟΣ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 Η Νεφέλη αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα να πουν την αλήθεια στον Ορέστη. Θα...